Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Woestijn

13 januari 2011

Hallo allemaal,

Graag jullie uitleg.

Ik droomde dat ik op een woestijn liep, het leek net een berg waar ik op stond.
Ik had een heel mooi uitzicht op palmbomen, gebouwen en zag ook piramides.
Ik wilde het liefst daar zijn, maar mij werd verteld dat ik daar via een heeeeele grote omweg zou kunnen komen en heb het toen maar gelaten. Even later werd ik op diezelfde berg gefotograffeerd samen met mijn oma (die nog in leven is)
Kan iemand mij aub vertellen wat dit inhoudt?
Alvast bedankt!

13 januari 2011

Hoi Miss Terious


De woestijn is het symbool voor eenzaamheid en de lange moeilijke tocht die we in het leven afleggen. Ook al hebben we in het waakbestaan nog zoveel contact met onze medemensen, innerlijk zijn we erg eenzaam en dat lijkt alleen maar erger te worden. De woestijntocht die we in de droom maken herinnert ons eraan dat we ons doel in het waakbestaan slechts na een lange periode van ontberingen zullen bereiken.

Het zien van piramides zou kunnen betekenen dat u op reis gaat, maar waarschijnlijker is dat u gewoon verlangd naar vroegere tijden.


Dromen dat u uw grootouders ontmoet en een praatje met ze maakt voorspelt dat u te maken zult krijgen met grote moeilijkheden; door goed advies ter harte te nemen zult u deze het hoofd kunnen bieden, al zal dat beslist niet zonder moeite zijn..

Kijk maar of je er wat mee kan, ik denk ook dat je meer op je zelf af moet gaan, anderen zijn soms slechte raadgevers
Groeten H@ns.