Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Torenkamertje

10 januari 2011

Hey,

Ik heb een tijdje geleden een heel apparte droom gehad en ik weet eigenlijk niet zeker waar ik hem tussen moet plaatsen.

Deze droom heb ik 2 op 3 januari gedroomd. Ik zat in een torenkamertje en daar stonden drie tweepersoonsbedden. achter een van die bedden was een haardvuur. In dat bed lag ik. In het bed naast mij lang een vriendin van school waar ik veel mee om ga en in het bed tegenover mij lag mijn beste vriendin. Ineens kwam er een vreemd meisje binnen en die wilde koste wat kost in mijn bed liggen en ik moest maar ergens anders liggen.
Toen pakte iedereen een plakboek. Dus ik pakte ook mijn plakboek. Ik deed hem open en aan de linkerkant van het plakboek zat een sieradenkistje en aan de rechterkant zat een foto ingeplakt. En zo op iedere pagina hetzelfde. In dat plakboek stonden foto's van iedereen die ik ken en al hun sieraden, inclusief die van mij. Alleen mijn moeder was nergens in het boek te vinden.

Ik vond dit alles heel raar, omdat mijn moeder vorrig jaar 2 januari is overleden. En dan droom ik nu juist NIET over haar en verder komt er wel iedereen in voor.

Zou iemand kunnen uitleggen wat dit betekend?

xx L.1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 januari 2011 door lnjj.