Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn droom

lienne
16 december 2007

beste mensen

ik had vannacht een raare droom, ik heb het voorgelegd aan een goede vriendin, en die zei dat het misschien meer betekenden dan alleen een droom.
je moet wel weten dat ik bisexueel ben om deze droom te begrijpen denk ik. dit was hem ongeveer:

ik zit op school, Kerstin(een goedde vriendin waar ik verliefd op ben) vrrag of ze even samen kunnen praten, ik knik e loop met haar mee, om een onbekende reden krijgen we ruzie en schreeuwt ze door de hele school± ik HOEF je niet meer.
een paar dagen lang hebben we ruzie, en dan vraagt Kerstin weer of we even kunne praten, en dan als het weer goed is tussen ons zoent ze mij.

ik mijn droom kwamen erg veel van mijn vrienden voor op de achtergrond, ze zieden niks en besteden ook geen aandacht aan mij, maar ze waren er wel.

ik hoop dat jullie me kunnen helpen

groetjes lienne

18 december 2007

Heyey,

Een droom waarin je ruziet met een bepaald persoon kan dit erop duiden dat er verborgen bittere gevoelens en conflicten tussen jou en deze persoon zijn. Je vind het moeilijk om hierover te praten. Deze droom helpt je om een manier van communicatie te zoeken met persoon in het echte leven.

Als je een dierbare vriend(in) kust, duidt dit op respect en waardering voor deze persoon.

Wanneer je vrienden in je droom voorkomen, wijst dit op aspecten van je persoonlijkheid die je hebt afgestoten. Je bent nu echter klaar om dit afgewezen gedeelte te integreren. De relaties met degenen om je heen zeggen veel over jezelf. Deze droom geeft ook aan dat je goede berichten van je vrienden kan verwachten of ander goed nieuws.

Ik kan niet echt een duidelijke verklaring voor je droom vinden, dus ik heb even de verschillende aspecten opgezocht die het duidelijkste naar voren kwam.. Ik hoop dat je er wat aan hebt...

groetjes Jannes