Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Treinreis naar de noordpool.

Dave.K
7 januari 2011

Ik droomde dat ik in een trein zat waar ik telkens moest overstappen. Het leek alsof het allemaal ondergronds was. Ik reisde met een meisje die ik al een tijdje leuk vind en een kat. Toen de trein na een lange tijd aankwam ging ik de trap op en zag ik opeens dat ik op de noordpool was. Er was een woeste zee en veel ijs. Het meisje en de kat waren opeens weg en ik stapte in een andere trein die terug ging.

10 januari 2011

Hallo Dave,



1. Overstappen: Betekent dat het minder snel gaat, dan dat je misschien zou willen.

2. Ondergronds: betekent dat je niet alles meer ziet, je ziet nl niet wat er bovengronds gebeurd (Liefde maakt blind is het spreekwoordelijk gezegde).

3. Het meisje en de kat: betekent relatie / liefde / sex.

4. Lange reistijd / de trap op: betekent dat het een poos zal duren voordat je erachter komt of het wat zal worden met haar.

5. Noordpool / woeste zee / veel ijs: betekent dat er geen "klik" is tussen jullie twee (Noordpool), je bent boos/ verdrietig (woeste zee), het ijs is niet gebroken tussen jullie (Veel ijs).

6. Andere trein: betekent dat je je eigen weg weer vervolgt, maar dat je niet meer aan haar herinnerd wilt worden.




Conclusie: Je onderbewuste heeft allerlei dingen opgepikt in het dagelijks leven en dit omgezet in bovenstaande droom. Je onderbewuste is bovendien zeer betrouwbaar.Deze droom is dus waarschijnlijk een voorbode, dat er geen relatie kan ontstaan tussen jullie twee. In de meeste gevallen zie je dit pas na een half jaar, nadat je die droom gehad hebt.


Ik hoop, dat je hier iets aan hebt.


Groeten,


Rogier