Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

echt of niet?

28 december 2010

hallo,

Ik droom heel erg, en ook heel erg echt. Soms weet ik niet of iets echt gebeurt is of dat het een droom was.
Soms moet ik aan mensen vragen of iets echt was of een droom.
Ik droom over mijn familie, over mensen waarmee ik ruzie heb, over vrienden, over familie die dood gaat in mijn droom en dat ik ze dan niet kan helpen, over mensen waarmee ik ruzie heb of waar ik het gewoon niet goed mee kan vinden, over mensen die ik leuk vind. En ga zo maar door.
Soms komen mijn dromen ook uit ( teminste dat lijkt zo ) bijvoorbeeld laatst had ik een droom waarbij ik naast twee mensen stond in een winkel, van 1 persoon wist ik wie het was maar van die andere niet en ik werd wakker met het gevoel dat ik het heel graag wou weten. Laatst stond ik in een winkel met twee mensen naast mij en het was precies zoals in mijn droom.
Ik hoor van veel mensen dat ze wel eens dromen maar niet zo erg, en soms ben ik echt gewoon bang omdat ik iets heb gedroomd en dan bang ben dat het uitkomt ( omdat ik dit meerdere malen heb gehad. )
Hebben jullie ook wel eens van die dromen?
en komen ze allemaal uit?

1 januari 2011

Hoi doyoucare


Wat jou dromen zijn en waar voor jij ze droomd heeft te maken met de toekomst.

Wat je ook droomd, beschouw dat als kennis geving en vergeet het weer, er zal een tijd komen dat je er wat mee kan doe. en dat is het nog vroeg genoeg om er dieper op in te gaan

Groeten H@ns..