Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

3 Manen bij overdag, heldere blauwe lucht

13 december 2007

Ik heb vorige week een vreemde droom gehad.
Het enige dat ik me kan herinneren is dat ik 3 volle manen zag, het was gewoon overdag bij een heldere blauwe lucht. De manen waren net als werkelijke manen gekleurd, lichtgrijzig zeg maar (levensecht).
Ik ben benieuwd wat jullie er over kunnen vertellen.

Groetjes,
Arjan.

mona
13 december 2007

Als je de maan ziet in je droom, vertegenwoordigt dit iets verborgens of mysterieus. De maan staat voor de vrouwelijke kant van jezelf. Een volle maan duidt op vervolmaking, terwijl een nieuwe maan symbool wijst op een nieuwe start.


Wanneer je droomt over een maansverduistering, suggereert dit dat je vrouwelijke kant wordt overschaduwt. Deze droom zou erop kunnen duiden dat iemand in je omgeving ziek kan worden.

ik hoop dat je hier iets aan hebt..0:):))

14 december 2007

Hoi Mona,

DIt stukje tekst had ik ergens op het internet ook al gelezen ;)

Ik heb zelf misschien ook al een verklaring:
Het zou ook kunnen zijn dat 3 (mannelijk) en de manen (vrouwelijk) iets te maken kunnen hebben met ons aanstaande huwelijk. Dat er daarom 3 manen te zien waren (een combinatie van het getal 3 en de manen maakt: Mannelijk + vrouwelijk). Het was een heldere hemel (leek op een prachtige zomerdag), ons huwelijk zal 20-08-2008 zijn, in de zomer dus... Kan zijn dat ik hier misschien onbewust over gedroomd heb...