Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Uitleg Droom

21 december 2010

Hallo,

Ik had vannacht een droom dat ik in een ziekenhuis was en mijn oudste broer was opgenomen.Hij lag in een bed, maar ik weet niet waarvoor die opgenomen was, hij was er niet best aan toe.

Ik zag ook heel duidelijk mijn huisarts. Ik had zelf enorm veel pijn in me onderrug ( heb ik in het dagelijkse leven ook veel last van, doordat ik een versleten rugwervel heb )...
Ik liep met veel pijn constant kreunend door het ziekenhuis , want de pijn was niet uit te houden, ik liep er helemaal krom van.

Op een gegeven moment kwam de huisarts na me toe en zei : " Het is niet eerlijk dat ze ons niet goed behandelen, ik loop ook al een tijd als dokter met pijn en niemand neemt me serieus....we gaan met zijn tweeen ervoor vechten dat we het recht krijgen voor onze gezondheid"..

Ik zag dat mijn huisarts ook pijn had , en na nog wat besproken te hebben wat ik niet meer weet, verdween hij uit mijn droom.

Wat zou dat te betekenen hebbben, als je zoveel intense pijn heb in het ziekenhuis, en je broer ligt er ook, alleen ik heb geen enig contact met hem gehad.

Groetjes Angel