Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

bekeken

12 jaar geleden

hyee
ik heb al een tijdje last van het gevoel dat ik wordt bekeken. Ik heb dit meestal als ik alleen ben maar soms zelfs als mijn ouders of broer bij mij zijn. Ik zeg dit niet aan iemand omdat ze me waarschijnlijk toch niet zouden geloven. Ik heb dit gevoel het meest in de gang of als ik naar boven ga. Ik heb ook ooit een keer gehad dat ik wakker werd en door elkaar geschud werd, dit was echter maar een seconde lang dat ik dit voelde maar ik weet zeker dat ik daardoor wakker werd.
Ik heb ook al eens gehad dat ik aan de computer zat en mijn naam hoorde fluisteren. Ik zat ook eens in de zetel en voelde een arm passeren, dacht dat het mijn broer was maar toen ik keek zat hij ergens anders, kon hem dus onmogelijk geweest zijn.

kan iemand hier meer uitleg over geven?

12 jaar geleden

Hoi Bloemetje.

Dat kan heel goed en dat kan je beschermengel zijn, of je geestelijke helper, als je dat voeld kan je vragen wat of de bedoeling is, je hebt al eens gehoord dat je geroepen werd, dan kan je ook vragen wat de bedoeling van het bezoek van hem of haar.

Groeten H@ns.

12 jaar geleden

bedankt voor je reactie Hans ik zal dat zeker eens proberen.
Bloemetje

12 jaar geleden

Ik heb inderdaad gevraagd wat de bedoeling was en heb diezelfde nacht een rare droom gehad. Eigenlijk leek het niet op een droom. Ik werd wakker en verschoot want mijn kamerdeur stond open en er stond een zwarte vrouw in de gang naar mij te kijken. Ik hoorde mijn ouders en broer beneden en wist dat ik alleen boven was. Ik ging naar de vrouw toe en voelde aan haar. Ik dacht dat ik wel door haar arm ging gaan want ik dacht dus dat het een geest was ofso maar in plaats daarvan voelde de arm koud aan. Ik wou naar beneden gaan maar de vrouw hield me tegen en keek heel lelijk naar mij. Ze bleef maar iets zeggen over de kleur groen.

bloemetje