Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Terugkerende Dromen

13 jaar geleden

Beste Dromers,

Graag zou ik aan iemand willen vragen wie mijn droom kan uitleggen. Normaal kan ik het zelf heel goed alleen dit keer niet wat ik van mijzelf heel raar vind.

1e droom: Ik droom over mijn opa die dood is gegaan. Nu al twee keer gedroomt.
2e droom: Mijn zus heeft een derde dochter erbij gekregen en ik heb dat babytje elke keer bij mij alsof het bij mij hoort. Nu ook al twee keer gedroomt in dezelfde week.
3e droom: Het lijkt elke keer dat ik bij mijn ouders woon maar dan ben ik elke keer in mijn eigen huis maar het ziet er zo anders uit mijn huis. Heel vaak gedroomt.Elke keer ben ik op zoek naar mijn huis terwijl ik dus al een huis heb.Ik vind dit elke keer zo raar deze droom.
4e droom:Ik had in mijn rechter hand lange rechtopstaande haren in mijn handpalm zitten en ik werd er bang van en de steekten en trok ze er 1 voor 1 uit, en schrok toen wakker.

Deze dromen blijven mij steeds achtervolgen en dit keer lukt het mij echt niet om ze te verklaren. Whaaaa Help!!!!

Graag tot horens,

Merle Ifle

amelia amatdawoed
13 jaar geleden

ik droom elke avond over mijn vader die overleden is en altijd boos op mij.

13 jaar geleden

Dromen dat u uw grootouders ontmoet en een praatje met ze maakt voorspelt dat u te maken zult krijgen met grote moeilijkheden; door goed advies ter harte te nemen zult u deze het hoofd kunnen bieden, al zal dat beslist niet zonder moeite zijn.

De dood die in de droom verschijnt als gedaante of als gebeurtenis kondigt maar zelden de lichamelijke dood aan. meestal verschijnt een dergelijk symbool in onze dromen aan het einde van een bepaalde periode. Ze kan dus het beste gezien worden als een gedaanteverwisseling van onze psyche


Onze zus die we in de droom tegenkomen is maar zelden het symbool voor onze echte zuster. Meestal staat zij symbool voor een zorgzame persoon. In de droom verschijnen zussen meestal als hulpvaardige vriendinnen, de mensen die ons raad geven en bijstaan in onze problemen.

Een baby is het symbool voor het verlangen naar geborgenheid.
Een baby heeft geborgenheid nodig en ik dnk dat jij dat ook hel erg nodig hebt

Je derder droom wijst ook al in die richting, naar geborgenheid van jou ouders wat je misschien niet hebt gekregen, vandaar het zoeken naar het thuis zijn, wat je nog steeds niet hebt gevonden.

De rechterhand dus de hand van het gevoel. In de vierde droom wil zeggen dat haren het symbool zijn van persoonlijke krachten.
En het lijkt welof je die niet gebruikt omdat je ze er uittrekt wat pijn geeft, probeer die haren soepel te maken, ga ze verzorden dan verzorg jij je zelf ook op die manier, en die kracht heb je in je, je hoeft het alleen maar naar je bewustzijn toe te halen en te gebruiken.

Kijk maar of jullie wat aan die uitlleg hebben

Groeten H@ns



Hoi amelia amatdawoed

Ik denk dat jou droom wil zeggen dat je je vader los moet laten , hij kan niet verder gaan aan G Z omdat jij hem op die manier vast houd, door verdriet en wat er verder nog is.

Neem in gedachten afscheid van hem en wees blij dat hij je vader is geweest en onthou de mooie dingen die je met hem hebt gehad maar ook de minder mooie, het is altijd een leerschool geweest voor jou, maar ook voor hem, dus probeer hem los telaten en ga met je zelf verder aan de gang dat is voor hen ook erg belangrijk.

Kijk maar of je er wat aan hebt.

Groeten H@ns.

13 jaar geleden

Hans,

Dank je wel voor je uitleg. Somminge dingen inderdaad kloppen maar ik heb wel heel veel liefde gekregen van mijn ouders en familie. Ik ben altijd hun zorgkindje geweest.
Met mijn opa heb ik niet gesproken in mijn droom dat weet ik nog wel.verder ja heb je mij goed uitleg gegeven.
Ik vraag mij af ben jij sensetive of spiritueel.

Merle

13 jaar geleden

Hoi Merle,

Ik denk van alle twee, kan goed met mijn geestelijke helper communiseren en voor mijn werk ben ik hoog gevoelig of sensetief


H@ns.

13 jaar geleden

Hoi Hans,

Wat aardig dat je terug reageert op mijn mailtje.
Mag ik vragen wat voor werk je doet.
Help je vaak mensen?

Groeten Merle

13 jaar geleden

Hoi Merle.

Ja dat mag je wel weten, ik ben masseur en magnetiseur ik doe hypno en regressie en reincarnattherapie en chakra healing.

En dat is heel mooi werk om te doen.

Groeten maar weer.

H@ns.

roosstreetfame
12 jaar geleden

hallo,
ik heb laatste tijd hele mooie droom die terug komt. gaat over toekomst, liefde en gezin.
krijg der goed gevoel bij, heel fijn, net of der gezegt wordt geen zorge maken, alles komt goed.
alles op z'n beloop laten gaan

melissac de cock
10 jaar geleden

ik droom vaak over geesten. 1 keer was ik zelfs dood vlak voor ik wakker werd. Echt creepy.