Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droomuitleg

jashda
12 december 2010

Hallo alen..
Ik ik heb 2 dagen geleden een korte droom gehad die indruk op mi heeft gemaakt..
Ik wilde vragen of iemand een idee heeft wat dee droom beteknt..

Ik ws in een ruimte waar er nieuwe schoenen op de grond waren uigestld.n dochter een en aander mevrouw die ik ook heel kort kent,was er ook,We mochten schoenen passen n wat ons pastteemochten me meenemen.
Mijn dochter en die mevrouw vonden wel een paar dat hun pastte ,maar ik he;laas niet....

Alvast bedankt voor een evt uitleg...

jashda

13 december 2010

Hoi jashda


Schoenen die we in de droom dragen staan meestal symbool voor de manier waarop we ons door het leven begeven. Makkelijke wandelschoenen maken dat we ons vlot door het leven begeven. We kunnen in het leven tevreden zijn als de schoenen in de droom ons lekker zitten.( Schoenen die te klein zijn duiden op een pijnlijke levenswandel). Mogelijk wil men in de huid van iemand anders kruipen omdat het eigen leven niet zo goed bevalt. Te grote schoenen in de droom dragen betekend dat men zich in het waakbestaan niet goed aanpast.

Soms zijn vrouwen de afspiegeling van de eigen moeder.

Te kleine schoenen kunnen iets zeggen over je dochter en hoe ze is.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

Tineke Konings
28 maart 2012

Droomde dat ik een stuk staal weggooide en daarbij een dure auto raakte ik liep weg en was op zoek naar mijn man,ik vond hem niet ineens was ik ergens een soort holle veldweg en daar ging ik liggen en daar lagen allerlei klein violen zonder snaren hoe meer ik er uithaalde opeens waren het damenspumps met hoge haken en allemaal maatje 36 (ik ben 185lang draag dus nooit hoge haken en heb schoenmaat 42) er kwam een collega langs en deze liet ik de violen en pumps zien zei had interesse

29 maart 2012

Hoi jashda

Dromen over ijzer hebben meestal een negatieve betekenis.

De auto staat symbool voor je eigen ik dat je onder controle moeten houden wil je geen brokken maken, maar dat is op de een of andere manier eigen beschadigd.

De man die jij zoekt is de mannelijke kant in je zelf, die zoek is geraakt en moeilijk weer terug te vinden is

Het pad dat jij in de droom volgt is het symbool voor de levensweg die jij gaat.

Zie je in de droom alleen maar een viool(en) liggen dan heb je in het waakbestaan meer behoefte aan lichamelijk contact

Schoenen die te klein zijn duiden op een pijnlijke levenswandel. Mogelijk wil je in de huid van iemand anders kruipen omdat het eigen leven je niet zo goed bevalt

Vandaar een viool zonder snaren, daar valt niet op te strijken( aaien, aanraken) en schoenen met een te kleine maat duiden dat je er naar liefde en aanraken en misschien sex verlangt, maar niet krijgt, en dan komt er een collega die intresse heeft.

Kijk maar of er wat mee kan.

Groeten H@ns.

ML Van Maenen
27 februari 2015

Hallo
Weet iemand de droom die mijn moeder gisteren heeft gehad
Ze droomde dat mijn zusje op het aanrecht zat als baby,ze moest haar dus vasthouden anders zou ze vallen.
In de opening van de achterdeur stond een hele grote man met twee rode appels in zijn handen,hij zei tegen mijn moeder je gaat nu met mij mee anders gebeurt er wat met je kind, mijn moeder moest dus kiezen mijn zusje los laten of met hem mee gaan,ze heeft gekozen om met hem mee te gaan en liet mijn zusje los, toen werd ze badend in het zweet en heel bang wakker,ze zei tegen mij er gaat iets heel ergs gebeuren.
Wie weet hier raad mee,vast bedankt
mvg. Martha

Anoniem157
25 april 2015

Hoii,

Ik ben geen expert maar als ik het zo lees dan lijkt het me dat er een man in je moeders leven is die veel macht of zeggenschap over haar heeft. Misschien is ze bezig met een nieuwe relatie? Zo ja? Dan moet ze deze man op afstand houden vermoed ik. En ten alle tijden voor haar kinderen kiezen en zich niet onder druk laten zetten. Wees extra alert. Jou moeder maakt keuzes in haar leven.. Zij heeft hier de regie in handen. Waarschijnlijk wordt ze via deze droom gewaarschuwd. Of is ze bang om verkeerde keuzes te maken. Rode appels staan voor succesvolle onderneming. Als je moeder dus kiest om mee te gaan (zich onder druk te laten zetten) zal dit alleen maar ten goede zijn van de persoon in de deuropening. Niet doen dus! Hopelijk heb je er iets aan. Neem het verder niet al te serieus aangezien ik ook maar een leek ben.

Groetjes

Kristine Muysers
18 augustus 2015

Ik ben net gescheiden, en vraag men man de garage eindelijk eens te ruimen, want wat een puinhoop !!Men huidige vriend waar ik niet echt een relatie mee heb, maar is zeker een zielenverwant gaat men man hierbij helpen . Ik sta verbluft van het resultaat zo opgeruimd was de garage nog nooit !
Al de rommel wordt aan de straat gezet, en uit het niets komt een ophaalwagen aan die bij ons stopt. Er stapt een jonge man uit de wagen met een ongelooflijke gouden blonde levendige haarbos, zijn ogen zijn hemelsblauw. Hij komt naar me toe en zegt, ken je me niet meer ? Ik heb altijd van jou gehouden, maar ..jij zag me niet ! Ik begreep het niet want die kerel was amper 20 jaar en ik 52 jaar. Ik gaf hem een omhelzing , een stukje uit schuldgevoel, anderzijds was er ergens wel een herkenning !!
Hij stapt in de wagen, en neemt al de rommel mee, de wagen verdwijnt weer in het niets. Op de moment deat de wagen onzichtbaar is , gaat de telefoon met de boodschap, je zoon ligt in het ziekenhuis en zal het niet halen !!! Ik totaal van streek wordt door een vriendin die toevallig voorbij kwam naar het ziekenhuis gereden, ik bel men zielenverwant om het te vertellen, ..toen werd ik wakker door een geluid.
Ik was van deze droom enkele dagen niet goed.
Toen ik twee weken geleden van een driedaags reisje uit Duitsland kwam, was er telefoon dat men zoon met spoed in het ziekenhuis was opgenomen ( epilepsie aanval) hij wa