Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Intense wind (gewaai) in je oren.

Sab
12 jaar geleden

Allereerst complimenten voor dit forum, helemaal de mensen die de moeite nemen om te reageren en proberen anderen te helpen, het lijkt een kleine moeite maar vandaag de dag is dat toch vaak teveel gevraagd. Besef dat er genoeg mensen zijn die dit wel waarderen, en denk dat iedere tip die hier aan wie dan ook word gegeven meer betekent dan jullie kunnen beseffen, een inzicht kan zomaar een leven omgooien! En Kennelijk hebben wij mensen veel "ellende" (altijd relatieve ellende in myn ogen) nodig om uberhaupt te beseffen hoe goed we het allemaal hebben en zijn. Ken jullie niet, maar myn hart kent jullie zeker daarom zeg ik: Ik hou van je!

Graag zou ik myn droom willen delen en willen weten wat dit betekent:

Ik droomde dat ik letterlijk hoorde: "Het intense geluk word je nu gegeven" Toen zag ik een mega hoog kruis (volgens my lichtblauw wit en lichtpaars) in een kerk, maar dat kruis was echt mega hoog. Erna hoorde ik intense wind (soort gewaai)komen (en niet zoals wind hier op aarde klinkt, meer spirituele wind, weet niet hoe ik dit moet benoemen omdat het niet echt met een wind hier te vergelijken is) Zag ook een beetje uit als een soort mist maar hoorde in ieder geval de wind intens hard door mijn oren ruizen.

12 jaar geleden

Hoi Sab

Blauw: als kleur van het denken drukt het geestelijke, het spirituele uit; het staat voor trouwe en diepe gevoelens; ook voor ontspanning. (kalmeert de eeuwige onrust van onze zielen)

Wie in de droom een kruis ziet moet in het waakbestaan meestal zijn huidige situatie proberen te verwerken alvorens hij verder kan

De kerk is het huis van bezinning en hoop. Om die redenen dromen ook niet gelovigen vaak van een kerk.

De wind blaast ook ons zeilschip vooruit, waardoor we op ons levenspad vooruitkomen.

Je hoor de het al "Het intense geluk word je nu gegeven"

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

12 jaar geleden

Beste Sab,

Ik wil tegen je zeggen dat wat Hans geschreven heeft dat dat inderdaad waar is.
Ik wil weten of jij gelovig bent en in hoeverre.
Ik denk dat je goed moet luisteren naar die droom en de uitleg van Hans.
Heel mooi en bijzonder GOD is bij je.

Veel liefs Merle