Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Iedere keer over de zelfde persoon een droom. Maar elke keer een ander verhaal, dat toch de zelfde uitkomst heeft.

12 jaar geleden

Hey hey,

Ik heb iedere keer een droom over mijn beste vriend, natuurlijk wel met variƫrende verhalen dat toch iedere keer op het zelfde uit komen.
Ik heb ook al overal onder gezocht maar niets terug gevonden over wat dit zou kunnen zijn of betekenen.

De meest recente droom ga ik hier maar neer zetten (ik zal alleen hier en daar .... neer zetten maar dat zal voor zich zelf spreken met een beetje doordenken).

(van wat ik me nog herinner)

We komen bij mijn beste vriend thuis aan (zijn huis), we waren ergens heen geweest maar weet niet meer precies waar.
We waren onder het binnen wandelen van de gang naar de woon kamer wat aan het praten (waar we het overhadden was heel onduidelijk).
Toen ik de deur dicht deed van de woonkamer (naar de gang) stond hij voor het salontafeltje (alles leek op zijn woonkamer op de salon tafel na die was hoger als in realiteit)
en zei "nou we hebben het huis voor ons alleen, de rest komt pas terug thuis over een uur (het kon ook half uur zijn geweest wat hij zei)". Na dat hij dat had gezegd begon hij zich uit te kleden en had alleen nog zijn boxer aan (dat een donkere kleur had ergens tegen blauw/bruin/grijs) en toen werd ik wakker. Natuurlijk wat opgew.......

Zo zijn er nog al dromen geweest met mijn beste vriend.
Zoals;
-Dat we na.... in de auto zaten en ik was aan het rijden (met de auto).
-Dat we op een bankje zaten in een winkel dat heel fel verlicht was en op de planken stonden heel veel gekleurde flesjes. We hingen in elkaars armen (bijna knuffelen) en tegen over ons zat nog een stel op een bankje.

Er zijn er nog veel meer maar die kan ik niet helemaal uit leggen van wegen de heel heel passionele dingen die er in voor komen.

Als er iemand me iets over kan vertellen dat zou al veel helpen maar weet me echt geen raad meer.