Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rennen op handen en voeten

Joost
11 jaar geleden

Hallo :)

Ik had een vraagje betreft mijn dromen.
Ik ben mij regelmatig bewust van wat ik heb gedroomd.
En wat best regelmatig gebeurt is dat ik ren op handen en voeten.
Het hoeven niet eens wilde avonturen te zijn, laatst droomde ik bv. gewoon dat ik een stukje ging hardlopen, wederom op handen en voeten.
Wat mij dan het meest bij staat is de snelheid en de grip die ik in mijn handen voel op de grond.

Waar zou dit naar kunnen verwijzen?

Mvg,

Joost

Kaakie
9 jaar geleden

Ik droom hier de laatste tijd regelmatig over..... snappen doe ik het niet, maar wat je zegt vooral de grip met je handen is mij ook opgevallen.

9 jaar geleden

Wat een speciale droom.
Om dat het zo echt voelt en je dit vaak droomt zou ik denken dat je ooit echt op handen en voeten gelopen hebben. Ik weet niet of je in reïncarnatie geloofd ( ik zelf wel) Toen ik las wat je had geschreven zag ik je lopen op bloten voeten en handen, snel, en ik zag een kurk droge gebarsten grond. Het kan ook gewoon mijn fantasie zijn.
Als je deze dromen ervaart als heel krachtig en dat je je ook krachtig en sterk voelt, zou het weleens kunnen zijn dat je steeds iets ziet van een vorig leven. En laat het je zien dat je daar iets mee kunt, dan laat het je misschien zien dat je een krachtig persoon bent, en meer moet luisteren naar je dierlijke ik, je instinct of gewoon puur dat je meer kunt dan je denkt.

Een andere interpretatie is als je deze dromen als onprettig ervaart, dat je op handen en voeten loopt omdat je zo als een dier vlucht voor iets. Of dat je moeite hebt om op je voeten te staan, dus misschien iets meer moeite hebt met dingen in het leven dan anderen. Of dat je moeite hebt met je menselijke kant, dus meer bezig bent met je dierlijke kant.

Misschien dat je hier iets aan hebt, het zijn een hoop interpretaties, omdat ik je natuurlijk niet ken. Misschien moet je elke droom die je hebt op handen en voeten, gewoon eens opschrijven, en wellicht kom je er dan uit wat passend is bij je situatie. Als niets passend is dan kun je met behulp van je eigen spiritualiteit, misschien meditaties eens kijken of dit slaat op een vorig leven.

Koen
8 jaar geleden

Hi, ik heb ook vaak een droom dat ik op handen en voeten wil rennen. Ik krijg een gedetaileerd beeld dat ik dit 's nachts probeer voor het huis waar ik nu woon 'ik woon aan een boere weg'. Ik probeer dit eerst met de me blote handpalm en ervaar dit als pijnlijk(losse steentjes prikken in me huid)al snel voel ik me beter door als een gorilla op me knokkels te rennen. Ik ren dan op hoge snelheid en zie onderweg een paar mensen die verbaast me voorbij zien rennen, afentoe mist het! Ik vind het een fijne droom en word altijd wakker met het gevoel dat ik iets mis.

Ik ben benieuwd naar andere ervaringen!

Gr koen

8 jaar geleden

rennen op handen en voeten,

een nogal primitieve manier om door het leven te rennen

onderweg in het leven kom je pijnlijke zaken tegen , jouw manier om daar mee om te gaan is met kracht door te gaan
en natuurlijk geeft dat een goed gevoel , je hebt de kracht er voor.

Maar, omdat je zo hard wilt gaan heb je het gevoel dat je van alles mist in het leven. Althans dat verteld de droom mij

Misschien eens wat rustiger aan gaan doen?

Herken je hier iets van?

Koen
8 jaar geleden

Ondanks iedereen pijnlijke dingen meemaakt in het leven is het vrij menselijk rustig aan te willen doen.
Heb wel het gevoel dat mijn verleden nooit zo had mogen zijn, dat ik denk veel van het geluk en genieten ben misgelopen.

Toch is het iets te accepteren en het een plaats te geven, maar om te reageren om vervolgens rustiger aan te doen
is niet iets wat ik echt kan.

Ik herken het wel wat je zegt! Dankjewel