Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

snap mijn droom niet goed

13 jaar geleden

Vanacht had ik een gekke droom beetje eng ook wel ik stond aan de rand van een berg op een houten paal te balanceren en had mijn jongste zoontje op mijn arm ik behoede hem ervoor dat hij niet naar beneden viel hij viel bijna maar ik kon hem nog net grijpen en ik duwde hem naar boven daar stak mijn man zijn hand uit om de kleine aan te pakken en haalde hem naar boven hij wilde mij ook helpen maar ik verloor mijn evenwicht ik weet niet of ik ben gevallen want toen werd ik (gelukkig) wakker..ik was angstig.
Zou iemand me dit uit willen leggen..
Groetjes Britt

13 jaar geleden

Hoi Britt,

bedankt voor het opschrijven van je droom.

Zoals je zelf misschien al wel weet hoeven beelden, zoals een paal of zoontje, niet letterlijk een paal of zoontje te betekenen, maar staan ze ergens voor. Ik vraag zelf altijd aan de hoogste Bron van het leven wat een droom zou kunnen betekenen. 

Ik heb het idee dat je droom het volgende betekent:

De paal staat voor het leven, wat je ervaart als moeilijk soms, je kind staat voor iets wat je beschermt een droom of verlangen, iets wat je als een kindje koestert. Je man staat voor de hoogste bron God.
Op het moment dat je jou droom/verlangen durft over te geven aan de hoogste bron God zal hij jou verlangen/droom koesteren. Ik geloof dat je bent opgevangen door de hoogste Bron van het leven. Je wordt als het ware echt wakker als je jou verlangen aan de hoogste bron durft te geven. Wees niet bang, er wordt voor je gezorgd, je zult altijd worden opgevangen. Dus praktisch: als je momenten zult ervaren die je eng, spannend of moeilijk vind, roep dan de hoogste Bron God aan, hij zal alles wat je aan Hem geeft dragen en ervoor zorgen dat je niet valt.

Als deze uitleg je niks zegt of je niet raakt, leg het dan opzij en vraag aan de hoogste Bron God of hij je wilt openbaren wat deze droom zou kunnen betekenen.


Met vriendelijke groeten,

Maarten
[www.pimp-your-life.nl]