Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

terug kerende dromen

11 jaar geleden

Toen ik jong was had ik dromen die steeds terug keerde en vele jaren later heb ik hem nog steeds niet uit mijn hoofd gekregen dus nu zoek ik er een uitleg voor.
Mijn ouders zijn al zo lang als ik mij herinner uit elkaar en ten tijde van deze dromen was ik 8 - 10jaar

Droom 1:

Als ik thuis kom van school is er niemand in huis. Ik denk er verder niet over na en ga slapen.
Midden in de nacht word ik wakker van lawaai en ik verstop me omdat ik iets raar voel. Er zijn mannen die ons huis doorzoeken en een briefje achter laten.
Op het briefje staat dat ze mijn moeder en zus hebben ontvoerd en dat ze iets in ruil willen. Ik volg de mannen naar een afgelegen plek, er zijn veel afgronden en het doet me denken aan een canyon. Ze dreigen er mee mijn zus en moeder te vermoorden als ik het gevraagde voorwerp niet zou geven. Ergens in mij wist ik dat ze eerst mijn zus zouden vermoorden en ik voelde een soort blijdschap. Ik liet ze mijn zus in het diepe gooien en ik was blij dat ze dood was.
Toen ze met mijn moeder het zelfde wouden doen greep ik in en ik vermoorde de ontvoerders en redde mijn moeder.
Ik deed alsof ik pas was aangekomen en dat ik het heel erg vond dat mijn zus dood was terwijl ik eigenlijk heel opgelucht en gelukkig was.
Toen we thuis kwamen kroop ik terug in bed en ging slapen.


Droom 2:

Ik ben in een zwembad met mijn vader, mijn moeder is er ook. Ik ben aan een glijbaan bezig met knutselen, ik ben een machine aan het maken die mensen terug jonger kan maken. Ik zeg mijn moeder om in de machine te gaan en ze komt er uit als een jonge en knappe versie van zichzelf. Mijn vader ziet haar, de vrouw waar hij zoveel jaren terug op verliefd werd, en krijgt zijn oude gevoelens voor haar terug. Omdat ze terug verlief zijn en samen zijn zeg ik ook mijn vader om in de machine te stappen zodat hij terug jonger word. Mijn ouders zijn dan in het zwembad als een jong verliefd koppel. Plots verschijnt mijn grootmoeder en zij is woedend over dit hele gedoe, ze eist dat ik haar ook verjong zodat ze hen terug uit elkaar kan krijgen (hoewel ze me dit laatste niet zegt). Ze stapt in de machine en in plaats van haar te verjongen verouder ik haar tot er niets meer dan een hoopje stof overblijft, dit stof vliegt weg door een open raam en dat is het einde van de droom.


Droom 3:

Ik heb stiekem leren hypnotiseren.
Mijn vader moet mij om de twee weekends komen halen, ik hypnotiseer hem waardoor hij naar zijn notaris belt om te zeggen dat hij van mijn moeder houd, altijd gehouden heeft en altijd zal houden en dat hij wilt dat zijn testament in haar voordeel veranderd word. Dat mijn moeder dus alles erft als mijn vader sterft.
Daarna rijden we zoals gewoonlijk naar mijn grootmoeder en mijn vader zegt dat hij een keertje wilt gaan uit eten ipv altijd bij haar te eten. Dit hoort nog steeds bij mijn hypnose.
We rijden naar een afgelegen plek waar ik uit de auto stap. Ik draag mijn vader op om zelfmoord te plegen door met de auto tegen een boom te rijden en op die manier ook mijn grootmoeder te vermoorden. Ondertussen bel ik in fake paniek naar mijn moeder om te zeggen dat mijn vader is zot geworden en dat hij mij op een verlate plek heeft achtergelaten. De moment dat ik weet dat mijn vader en grootmoeder dood zijn is het einde van de droom.

Alice
11 jaar geleden

ja, hier had ik vroeger ook altijd last van...

ik droomde steeds dit:
het begon dat ik over een school plijn liep en alles was blauw ...
en alijd kwam er een lief blauw hondje aan lopen .. maar ik was er doods bangvoor :S ( in het echt ben ik helemaal niet bang voor honden)
ik wil dan weg rennen maar dat gaat niet .. dan word ik wakker ..
echt heel vreemd

greetzz Alice