Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Duif opgegeten

13 jaar geleden

Hoi, ik doomde vandaag over een duif die ik aan mijn 4 katten gaf, ik liet mijn katten die duif opeten ik wist dat het fout was maar tog liet ik mijn katten die duif eten, op het laatst bleef er maar 1 vleugen over die aan de binnenkant half opgegeten was en ik liet die vleugel zo en riep mijn katten terug, ik zou graag willen weten wat het betekent want vorig jaar droomde ik ook dat ik in een meer was en ik at zelf een duif en daarna had ik overgegeven en die duif kwam eruit, kan iemand mij misschien vertellen wat mijn droom betekent ik wil het wel graag weten, groetjes sylvia

13 jaar geleden

Hoi Kitty,

dank je wel voor het delen van je droom!
Ik kan me voorstellen dat je nieuwsgierig bent en zeker als het al eerder is voorgekomen dat je hierover droomde.

Zoals je zelf misschien al wel weet hoeven beelden, zoals een duif of katten, niet letterlijk een kat of duif te betekenen, maar staan ze ergens voor. Ik vraag zelf altijd aan de hoogste Bron van het leven wat een droom zou kunnen betekenen.

In deze droom heb ik het idee dat de duif voor "leven" staat. Op zoek naar uitdagende dingen die hoop op leven geven. Ik heb het idee dat je in jezelf een verlangen voelt om iets te doen, maar je denkt zelf dat je er niet toe in staat bent, of dat je het aan kunt. Of jezelf nu probeert de droom of verlangen weg te stoppen. Ook heb ik het idee dat je het verlangen wat je diep van binnen voelt test aan het oordeel van andere mensen. Zij raden je het misschien af, maar je blijft eraan herinnert door die vleugel (de vleugel herinnert je aan je verlangen).

Ik denk dat ik moet zeggen dat je de uitdaging, je droom, je verlangen wat je al jaren van binnen voelt moet volgen. Je weet misschien niet waar het toe leidt. Waar de duif terrecht komt.
Waar je ook komt, wat je ook meemaakt, je zult sterk genoeg zijn. Je kan het aan!

Ik geloof dat de hoogste bron, God jou probeert te vertellen dat hij dat verlangen of je droom in jou hebt gelegd. Stop het niet weg, laat je er niet van weerhouden.

Als deze uitleg je niks zegt of je niet raakt, leg het dan opzij en vraag aan de hoogste Bron God of hij je wilt openbaren wat deze droom zou kunnen betekenen


Met vriendelijke groeten,

Maarten
[www.pimp-your-life.nl]