Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Aanval door een zwarte kat

Leinus
12 jaar geleden

Ik droomde een paar nachten terug dat ik heel ontspannen aan het paardrijden was (ik rijdt zelf ook echt paard). Ik reed langs de weg (hier vlak bij mijn huis) en ik galoppeerde in een rustig tempo van een bruggetje af. Heel plotseling kwam er uit het hoge gras in de berm een zwarte kat tevoorschijn die heel hard en aggressief op mij af rende. Het leek of hij mij wilde aanvallen, hij maakte een paar schijnbewegingen voor mij (mijn paard was inmiddels verdwenen) en rende toen langs mij heen. Achter mij bleek opeens iemand te lopen waar de kat op af rende. Diegene leek hij wel echt te willen aanvallen. Ik weet niet hoe het af zou lopen want toen werd ik wakker. Ik ben nog nooit eerder wakker geworden van een droom en ik was ook echt heel erg geschrokken van die kat. Ik snap echt niet wat die nou opeens in mijn droom te zoeken had. iemand een idee?

12 jaar geleden

Hoi Leinus,

wat een bijzondere droom!

Allereerst hoeven symbolen in een droom niet letterlijk te zijn. Dus wat betreft het paard kan het zijn dat dit gebruikt wordt om een bepaald gevoel te duiden. Het paard staat voor jou voor een goed gevoel, ontspanning en vrijheid kan ik me zo voorstellen.
Dus in jou droom ben je op weg, je levenswandel. Je bent ontspannen ingesteld en mensen volgen jou graag. Je hebt overzicht over de weg en mensen weten dat. Een paard is goed te besturen een kat niet. Dingen die op je weg komen en waarvan je niet weet hoe je er controle over krijgt laten je schrikken, maar je mag weten dat de mensen die met je optrekken of jou volgen de bijzondere eigenschap hebben om de kat wel aan te kunnen. Je hoeft dus niet bang te zijn om aangevallen te worden. Er wordt op je gelet!

Een man op een paard moet wel gericht zijn ook gericht zijn op het licht om richting te bepalen. Ik wens je toe dat je gericht zult blijven op het eeuwige Licht in je leven, dan zul je nooit van de weg raken!

Als deze uitleg je niks zegt of je niet raakt, leg het dan opzij en vraag aan de hoogste Bron God of hij je wilt openbaren wat deze droom zou kunnen betekenen


Met vriendelijke groeten,

Maarten
[www.pimp-your-life.nl]