Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom van zwangere vriendin; ze is er bang van

12 jaar geleden

Sinds vorige week droom ik weer, ik zeg weer omdat ik dit ook had vlak na mijn operatie in 2005. Toen was het ook na een maand of twee over. Volgens de artsen vanwege de hormoonsverandering. Nu droom ik weer het zelfde als toen. Heel raar!!
Word dan vaak wel wakker met een goed gevoel en kan er prima door slapen hoor, maar heel af en toe, eigenlijk nu nog maar één keer in 2005 ongeveer één keer per 14 dagen niet!! Dan heb ik een erg vervelende droom, dan word me alles afgepakt wat me lief is, weet dan geen raad met mezelf en laat me opsluiten. Dan word ik wakker, vaak zwetend. Die dag ben ik de hele dag moe.
Voor de rest gaat het goed met me, krijg voldoende rust, ons kleintje is erg beweeglijk, voel me heerlijk, geniet van elke dag. Maar toch houd het me bezig. Waardoor kan het toch komen dat ik nu ineens weer droom?? En dat ik dat anders bijna nooit heb, tenminste niet van deze dromen. Het gaat er vaak over dat we met zijn allen, dan bedoel ik mijn ouders (terwijl mijn vader niet meer leeft), broer en zussen en ik een dag uitgaan en we het naar onze zin hebben. Veel lachen en plezier maken en thuis verder feesten. Raar, maar zelfde dus als in 2005. Maar die ene nacht word alles weggehaald, geen ouders, geen familie in het huis waar ik ben. Alleen ik, als ik iemand bel krijg ik voice-mails. Zie niemand, helemaal niets!! Heel raar.

Wie wil mij zo spoedig mogelijk helpen?1 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door Briggitta.