Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

paarden

16 jaar geleden

heey,

ik heb meestal wel elke nacht een droom, dat is niet zo raar, maar ik heb nu al zo een week een droom over me paard, ze is zelf bruin met 4 witte voetjes, en een kolletje ze heet btw ziamara

meestal gaat de droom als volgt,
ik ga gewoon naar de manege toe, ik borstel haar, mest der uit. niks is vreemd, totdat ik er op ga rijden. meestal ga ik naar het bos toe. als we daar dan zijn komt er ineens een berg vanuit het niets op met verdorde en droge bloemen, waarvan mijn paard wil eten, ik trek haar terug maar het wil niet lukken als ze er dan een hap van heeft genomen, als ik dan weer op kijk, zit ik ineens op een zwart paard met allemaal litttekens, en wonden, en met een blauw oog. ik rijdt gewoon verder, tot dat ik bij een heel donker bos kom waar ik niet in durf, mijn paard dwint toch aan, dus ik stap eraf en laat haar gaan, als ze in het bos loopt hoor ik haar anstig hinniken, snuiven en begint ze te steigeren, meestal wordt ik dan wakker. maar ik weet dus niet als ik deze droom weer krijg dat ik er een x gewoon op moet blijven zitten en kijken wat er in at bos is?

liefs alyssa

16 jaar geleden

Heyey,

Je kunt het inderdaad eens proberen wat er gebeurd als je op je paard blijft zitten en het bos in gaat. Als je dat doet heb je grote kans dat je weet dat je droomt en op dat moment kan je je droom ook 'sturen'. Heb je dat wel eens geprobeert? Op het moment dat je weet dat je droomt kun je dingen doen in je droom wat jij graag wilt. Je hoeft er alleen maar aan te denken en op dat moment even je ogen dicht te doen en als je ze dan weer open doet dan ziet de omgeving er opeens heel anders uit (doe ik zelf ook wel eens).

Je droom kan het volgende betekenen:
Verschillende aspecten in je droom duiden op het onbekende of het onderbewuste. Kan het zijn dat je een gedeelte van jezelf aan het ondekken bent dat gedreven wordt door instinct? Misschien ben je op zoek naar occulte krachten, mysterie of spitituele genezing?

De verdorde bloemen en de berg in je droom kunnen duiden op een sombere situatie in je leven of een obstakel wat je zou moeten overwinnen. Het kan ook zijn dat je niet volledig je talenten benut wat voor een probleem kan zorgen...

Ik ben benieuwd of je er wat aan hebt en of de droomuitleg die ik je heb gegeven een beetje klopt...zou je me dat nog een keer willen vertellen? (mag ook prive reageren)
Enne laat je ook even weten als je het bos bent ingeweest?

Groetjes Jannes