Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Baby, borsten, zuigen, bekenden, vrienden

16 jaar geleden

In mijn droom zag ik een baby in de armen van iemand vasthouden. Hij/zij bleef het huilen terwijl elke vriend/vriiendin de baby kalm wilde maken. het hielp niet. Ik was de laatste persoon die nog niet had gedaan. iedereen zaten met geheimzinnige blik naar mij te kijken en iemand legde de baby in me armen en de baby werd ineens rustig. De baby zocht/rookte mijn borst, ik voelde zn hand en hoofd op me borst bewegen..Ik liet hem toch aan mijn borst zuigen.. toch zoog hij melk uit mijn borst.. K keek hem onverwachts aan. Dat vond ik vreemd maar lief. Alleen ik was niet zwanger. Iedereen stonden onverwachts en bijzonders naar mij te kijken terwijl ik er niks aan kon doen, want de baby voelde zich snel bij mij op dr gemak. Ik hield de baby nog steeds tegen mij aan en beschermde de baby heel goed zodat er de baby niks kon overkomen. veel vrienden/vriendinnen liepen achter mij aan, keken mee wat de baby deed. ze waren blij voor mij dat ik iets voor de baby betekende.
De bus was er en wij gingen in de bus zitten. De baby sliep als een roos. Ik nam nog een dekentje voor hem zodat hij zich warm voelde. Ik bleef met vol vreugde en blijdschap naar de baby te staren. het voelde net of ik weer hoop kreeg. Een vriend trok voorzichtig een dekentje iets laagje zodat hij de baby kon zien.. iedereen bleven vol enthousiast naar de baby en mij te kijken alsof ik zn moeder ben. Ik keek naar een vriendin. zij gebaarde met de duim naar mij en keek mij blij aan..

16 jaar geleden

Heyey,

Je droom kan betekenen dat er binnenkort nieuwe kansen voor je in het verschiet komen, waardoor je meer verantwoordelijkheid krijgt.

Wat betreft die bus:
Als je droomt dat je op de bus wacht, wijst dit op een tijdelijke tegenslag bij het bereiken van je persoonlijke doelen.
Een droom waarin je in een bus meerijdt, suggereert dat je simpelweg de meute volgt. Je hebt weinig originaliteit en neemt geen controle over je leven.

Ik hoop dat je er wat aan hebt...
groetjes Jannes

16 jaar geleden

Dankje!


Het is best vreemd hoor! Verder gaat het ook prima met wat ik nu heb.. misschien komt het door mn verwarde gevoelens, denk ik..

Alleen de vraag is nog... de baby dan..?

16 jaar geleden

Heyey,

De baby vertegenwoordigt de onschuld , warmte en een nieuw begin.(misschien ondanks je verwarde gevoelens, wel ergens een lichtpuntje dat je het weer op de rails gaat krijgen?) Babies kunnen iets uit je innerlijk symboliseren dat puur, kwetsbaar on onaangetast is.

groetjes jannes