Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wie weet wat deze droom wil zeggen

12 jaar geleden

Goeiemiddag mijn vriend is overleden en ik heb een ex waar ik 15 jaar niks van gehoord heb die pas wat van hem liet horen .
Nu droomde ik dat mijn overleden vriend terug was gekomen van een verre reis en ik iets had met mijn ex die wilde ik toen afbellen om verder te gaan met mijn overleden vriend het is allemaal zo warrig en ben er zelf ook van in de war ,nu heb ik weer gevoelens voor mijn ex gekregen en weet niet zo goed wat ik er mee aan moet wil deze droom me zeggen dat ik er niks mee moet doen

12 jaar geleden

het kan zijn dat je overleden vriend iets wilt zeggen tegen je dat je niet met verkeerde mensen om moet gaan..
zoals je ex. je vriend is bij je om je te beschermen tegen wat dan ook :D

mvg.nl_me12

wvl
12 jaar geleden

Jouw overleden vriend vraagt om het onderscheid te maken tussen echte liefde en de liefde van het moment waar je ex mee komt aandraven. Ga niet in op de liefde van je ex.

Wim

Smile
12 jaar geleden

Hallo,'

Ik heb een paar maanden geleden een hele bijzondere en een zeer heldere droom gehad:
Ik werd door een persoon (vorig jaar overleden) omhelst en vroeg aan mij "waarom hebben we elkaar nooit ontmoet"? Ik heb de persoon ook nooit in het echt ontmoet. Het gevoel dat ik had toen ik wakker werd was zooo warm, vol liefde en heel vertrouwd. Het lijkt wel of er een verbinding is gelegd. Na deze droom lijkt het wel of ik een duwtje heb gekregen, wij hebben ook veel overeenkomsten. Het lijkt haast wel of we zielsverwanten zijn ofzo. Dit is zo'n bijzonder gevoel, heel moeilijk te beschrijven.