Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Wit plastic

12 jaar geleden

Hallo

Ik ben nieuw hier & ik kan nergens vinden of t de bedoeling is dat je je voorstelt ergens op dit forum dus vandaar ik meteen mijn berichtje plaats:)

Ik zit met een kleine vraag/situatie & zal zo helder mogelijk proberen deze uit te leggen;

Ong 1/2 weken terug heb ik via internet een jongen leren kennen, ik raakte met hem aan de praat & eigenlijk is dat wel gezellig.
Ik vind het een heel aantrekkelijke jongen, volgens mij iets te aantrekkelijk want ondanks het feit dat ik hem nog niet in real life heb gezien voel ik me onwijs aangetrokken tot hem & zelfs zo erg dat het begint te lijken op een soort verliefdheid, heel verwarrend & genant - je zou verwachten dat ''verliefd'' op iemand worden die je niet kent is weggelegd voor pubermeisjes haha.

Toch trekt het niet weg & nu heb ik zelfs over deze jongen gedroomd, 2 x wel te verstaan. De 2e keer kan ik niet uitleggen want ik weet dat niet goed meer.
De 1e nog wel;

We waren in een soort atelier/klas aanwezig & wikkelde ergens heeel wit plastic omheen. Ik weet niet meer precies waaromheen maar we deden dit samen.
Ik weet dat terwijl ik dit droomde er bewust van was het om een droom ging. T leek erop dat ik tegen mezelf zei, ''word wakker & ga het hem vertellen, vertel het hem!''
Dit heb ik ook gedaan met mijn slaapdronken hoofd op een bepaald moment haha, enkele dagen later droomde ik weer van hem..

Nu zijn mijn dromen altijd heel erg helder, herkenbaar of gewoon alledaags & vind ik het wel interessant want ik weet dat dromen meer zijn dan ze lijken.
Ik heb een aantal boekjes waar ik regelmatig in kijk voor betekenissen etc maar over dit onderwerp kan ik niets vinden & dus was ik benieuwd of iemand van jullie me hierover wat kan vertellen:)

Mochten er vragen zijn of meer informatie nodig, laat t me maar even weten

Alvast bedankt

Lieve groetjes
Juan

12 jaar geleden

Hoi Vlindertje.

Plastic
Wanneer je droomt over plastic voorwerpen, dan wijst dit erop dat je je onecht gedraagt. En dat wil je iegekijk inpakken of weg stoppen

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

12 jaar geleden

Hoi Hans,

Dankjewel voor je antwoord

Ik zal kijken of ik hier iets mee kan:)

Groetjes
Juan