Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over maden, libelles, slaapkamer, nicht, ...

28 september 2010

Hoi,

Deze nacht droomde ik dat ik met een meisje, ik denk dat het mijn nicht was, ben niet zeker, in mijn slaapkamer stond. Het was althans mijn slaapkamer in de droom want in het echt ziet mijn slaapkamer er totaal anders uit. De slaapkamer had een houten plafond maar dat merkte ik pas aan het einde van mijn droom.

Eerst droomde ik namelijk dat de kamer vol libelles vloog, sommige zaten op de grond, misschien wel dood, dat weet ik niet zeker, andere vlogen rond. Er kwam er geen enkele op mij zitten en ik maakte er geen dood.

Een beetje later kwam ik de kamer terug binnen, ik denk deze keer met mijn moeder, maar ik ben weer niet zeker, ook weet ik niet meer zeker of mijn nicht daar nog was, en toen waren er geen beesten meer te zien. Alles leek in orde te zijn tot ik iets van smurrie van het plafond zag vallen, ik keek omhoog en zag dat ik een houten plafond had waar enkele planken van ontbraken. De houten plafond was een valse plafond voor een betonnen plafond erboven waar maden op zaten. Deze waren aan een bruinige smurrie bezig (leek wel hars) en er viel af en ik denk dat er dan af en toe een made naar beneden viel maar ook dat weet ik niet meer zeker.

Ik heb op verschillende sites gelezen dat maden staan voor iets dat nog niet verwerkt is dat aan me zit te vreten, maar ik kan me momenteel echt niet inbeelden wat dat is. Libelles staan dan weer voor verandering, dode libelles voor iets slechts, levende voor iets goeds, ik weet niet of die libelles op de grond dood waren of niet dus ik weet niet wat ik er van moet maken.

Je nicht staat voor een aspect in mezelf dat ik moet leren herkennen ofzo.

Mijn leven gaat redelijk goed momenteel, niet perfect, maar al bij al goed, heb geen slecht verleden ofzo (toch niet dat ik weet)...

Echt, ik weet het niet... kan iemand me op weg helpen?

Dirkje.

jits
6 april 2012

mijn droom is een mooie leuke blauwe slaapkamer met een stappelbed en een buroo met computer

jits
6 april 2012

wat is dat voor iets zo n lelijke kamer heb ik nog nooit gezien