Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen opvolgend van elkaar

Patty
28 september 2010

Ik droom de laatste dagen erg opeenvolgend, ik ben steeds op de zelfde plek, met een bepaalde groep mensen, soms mensen die ik ken, maar vaak mensen in de vorm van soort schimmen.

De eerste droom was als volgt, ik ging op een soort van kamp, een reis met school of een organisatie, daardoor moesten we naar antwerpen. dat ging niet zonder slag of stoot, maar uiteindelijk bleven we daar in een appelboomgaard slapen, hier was een meer, waar we met een boodje van grote bladeren, vaarden. ik was daar met een studie genoot, en we hadden het er over dat hij twee tegenpolen van elkaar waren,( zij was ook blond en we werden tijdens college vaak verward, met elkaar tijdens het repeteren van een voorstelling) Ineens zagen wij een soort van zeehonden schimmen naar boven het water komen, wij zaten dachten eerst dat het zeehonden waren, maar door dat het donker was zagen we hun ogen en mond niet alleen hun siluett. we gingen snel naar de kant en gingen naar onze tentjes.

Mijn tweede droom, was met de zelfde groep mensen, we waren allemaal gepakt en bezakt en kwam een bij een grote boederij. maar we moesten nog even weg voor een tocht, en de bagage stond in de grote schuur, maar kon daar niet blijven staan. Ik was mijn koffer kwijt, ik zocht en zag een aantal katten, en donkere kat(ik weet niet of die hellemaal zwart was) aaide ik en hij liep met mij mee, maar beet mij twee x net onder mijn borsten, en hij maakte grote verticale krassen op mijn polsen. ik ging toen met een oud school vriendinnetje mee naar huis, die het uiteinderlijk niet erg opprijs stelde dat ik er was, dus vertrok ik vroeg.

Mijn droom vanacht, ik was nog steeds op de boederij, we gingen op een soort van speurtocht, die ik had moest organiseren. ik kreeg daarvoor 2 en daarna nog een houten soort dienblad om mee voor te bereiden. Ik gooide op elk een aantal edelstenen, verschillende soorten en kleuren.wat taktjes en wat ander spul. 1 van de mensen van de organisatie vroegen wat ik daarmee wou doen wat dat voor functie had. en ik antwoorden dat ze moesten tellen hoeveel steentjes er van welke kleur zou hebben. De speurtocht ging vanstart, maar ik had hellemaal niet aan een blad met vragen gedacht, zodat ze wisten waar ze steeds naar toe moesten, ik had dit al gemaakt, tot mijn eigen verbazing.Ik liep niet mee met de speurtocht, maar zag af en toe beelden onduidelijke beelden.

Wat betekenen deze dromen?
Ik kom er zelf niet uit!