Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Opgesloten

12 jaar geleden

Hallo mensen!
Ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat mijn droom ongeveer betekend, want ik heb er al de hele dag zo'n naar gevoel over..

Mijn droom begon dat ik erg ziek was, en dat iedereen afscheid van me aan het nemen was. Het volgende moment was ik wat hun daar noemde in de hemel.. maar het was meer een gevangenis. Het was een grote vervallen fabriek, waar iedereen aan het werk was, en daar waren allemaal mensen aan het werk die ook 'dood' waren. Er liepen allemaal hele kleine paden langs allemaal machines, en de mensen die daar aan het werk waren leken een soort zombies. De vloer was doorzichtig, en daardoorheen kon ik mijn vrienden en familie zien, die gewoon met hun leven doorgingen, ik zag ze om mij huilen maar ik kon niks tegen ze zeggen. Toen ik daar aan de soort van baas vroeg dat als ik dan toch een geest was of ik kon 'spoken' bij de familie en vrienden zei hij dat dat niet kon, maar dat ik wel mensen op kon roepen. Dat heb ik gedaan, en er kwamen 3 mensen van me werk, die ik eigenlijk helemaal niet zo goed ken. Toen ik vroeg of ze me er weg wilde halen zeiden ze dat ik maar achter ze aan moest lopen. Dat deed ik en we kwamen bij 3 deuren. Ze maakte ze open en ik wilde meelopen, maar op dat moment gingen de deuren dicht en kon ik er niet meer uit..
Ik heb een erg naar gevoel over deze droom, hopelijk kan iemand mij meer duidelijkheid geven?
Alvast bedankt!
Groetjes Tiffany

12 jaar geleden

Hoi Tifanny.

Zo zou het kunnen gaan als overleden bent, je hebt gezien hoe overledenen aan gene zijde ver zorgd worden, maar je kon ook zien hoe de achter gebleven familie bedroeft was van jou heen gaan en dat je ze niet kon berijken kwam door dat de droefheid zo groot was, dat het op dat moment niet mogelijk was om contacht op te nemen, wel mensen die verder van je af stonden en je kon helaas niet meer terug.

Dromen over de dood heeft zelden te maken met een echte dood en deze droom heeft je inzicht geven wat er zou kunnen gebeurden als het ooit voor jou zo ver zal komen.
Het lijkt wel of je een waarschuwing hebt gehad van verbeter je leven, probeer je meer in te zetten voor je naaste, niet door te spoken maar door serieus met je mede mensen om te gaan en dat geld ook voor je familie.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.