Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

2012

anoniem19
12 jaar geleden

Heey,

droom:
Ik was aan het fietsen met wat mensen en na een klein heuveltje af te gaan kreeg ik geen controle meer over me fiets en belande in het water met eenden en 1 witte eend. Toen later was ik aan het lopen alleen ik was in een straat waar je uitzicht had op de zee, er kwam een enorme vloedgolf en alles was overstroomd, ik klimde in een paal waar ik me vast hield aan het verkeersbord en het water ging onder mij door.. Ik sprong via dingen die boven het water uitstaken naar een ondergrond gebouw waar het water niet kwam, het leek op een balie net als in schiphol alleen dan kleiner met 6 computers met beeldenn waar de wereld nog groen was en de zon nog scheen. Daarna liep ik naar huis (andere plek als het water) En het sneeuwde enorm hard het was veels te koud om buiten te zijn ik liep naar binnen, eenmaal binnen verandere alles.. Ik zat op de bank en zag grote vuurballen in de lucht en de lucht was oranje geel verlicht met bruine vlekken, door het raam zag ik de huizen om mij heen verbranden en later mijn tuin en binnen, ik zat nog steeds en zag de kattenbak vergaan die naast de bank stond, ik liep toen naar de keuken waar mijn moeder, broertje en vader stonden daar keek ik ook uit het raam en de hele straat was aan het verbranden, ik wist ; dit overleef ik niet, niemand! Ik pakte een mes en wou mijn polsen doorsnijden na de eerste snee die ik had gezet werd ik wakker.

De hele wereld was vergaan.
Toen 2 jaar later kwam de film 2012 uit, die ik heb gezien en er komt ook vuur, water en sneeuw in voor.
Heeft dit er wat mee te maken? Ik kan sommige stukjes niet goed beschrijven meer van m'n droom die heb ik weggelaten maar zag ik wel terug in de film (waren kleine dingetjes, niet heel bijzonder zover ik weet).

Mensen geloven mij nooit maar ik vind dit wel heel eng, ik heb meer van dit soort dromen gehad bijv. dat mijn tante is overleden en het de eerste keer heeft overleefd en de 2e keer niet, dat had ik ook al ver vantevoren gedroomd maar dit nooit tegen iemand gezegd, pas na de dood. Zo zijn er nog wel meer dromen die uitzijn gekomen.

Iemand enig idee?

Anoniem.

wvl
12 jaar geleden

Je moet die droom over 2012 niet au-serieux nemen, 2012 is niet het einde der tijden maar ze hebben het wel lang zo voorgesteld, wellicht nam je dat mee in je onderbewuste. Dromen over familieleden waarmee je je verbonden voelt is een andere zaak.