Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zwanger van een tweeling

wonderland
12 jaar geleden

Goedemorgen dreamers,

nou ben ik net wakker en heb een levensechte droom gehad die me echt wel aan het denken zet en die ik graag wil delen misschien dat iemand hier mij kan helpen met verklaren haha

In mijn droom ben ik zwanger van een tweeling en ik ben op het consultatiebureau als ik moet bevallen, de bevalling zelf droom ik niet maar heb opeens een tweeling een jongen en een meisje, het jongetje heeft 1 oog wat een beetje dicht zit en lijkt wel of hij rood haar heeft het meisje is heel klein.
ik heb er geen namen voor en op het consultatiebureau moet ik eerst laten zien dat ik de baby's kan verschonen en dan mogen ze mee naar huis.
Vervolgens ben ik thuis met de tweeling en mijn vriend slaapt nog, ik leg de tweeling in een rieten wiegje op wieletjes waar vroeger ook mijn poppen in hebben gelegen.
ik leg ze samen in 1 wieg en ze slapen.
zelf ga ik douchen en meteen het huishouden doen.
mijn vriend wordt wakker en die komt in de kamer en gaat bellen, ik besef me dat hij nog helemaal niet weet dat hij vader is geworden dus stuur ik hem een sms met daarin gefeliciteerd schat je bent vader geworden van een jongen en een meisje.
vervolgens ga ik op bed liggen en hij komt bij mij helemaal verschikt en barst in huilen uit.
ik troost hem maar noet zelf ook huilen.
de tweeling blijft maar slapen en ik bedenk me opeens dat ze al heel lang niet meer gegeten hebben dus ik wil een flesje voor ze makeln maar als ik in de keuken sta kom ik erachter dat ik helemaal niks in huis heb geen flesjes geen kruiken geen luiers helemaal niks en weet ik niet eens wanneer en wat ze moeten eten, dus maak ik melk warm in een slagroompuntzak en stop die in de oven.
ik maak er een stuk of 6 .
ik loop naar de slaapkamer en pak het meisje uit de wieg en hou haar vast voor de spiegel ik kijk naar ons en ik zie mezelf gewoon alleen dan 20 jaar ouder en een heel stuk dikker met het meisje op mijn armen, op dat moment komt mijn vriend de douche uit en kijkt naar ons maar loopt ook weer weg hij heeft totaal geen aandacht voor de baby en zegt dat hij moet gaan werken vanavond.

vervolgens wil ik de baby's gaan voeden maar heb ik geen idee hoe ik twee kinderen moet voeden en dan wlke ik dan eerst moet doen of niet en raak ik in paniek omdat ik ook niet snap hoe ik zo onvoorbereid kon zijn door helemaal niks voor de baby's in huis te hebben.

vervolgens wordt ik wakker het staat misschien een beetje warrig beschreven de droom, als je droomt is het allemaal heel duidelijk en 1 verhaal maar als je het dan opschrijft merk je dat het best warrig is allemaal haha.
ik kan meestal zelf wel mijn dromen een beetje verklaren maar bij deze heb ik toch vraagtekens!