Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over duivelsuitdrijving

helderedroomster
11 jaar geleden

Hallo,

Regelmatig heb ik complexe dromen, maar deze van vannacht was wel heel aanwezig. Ik droomde dat ik ergens binnen was waar de sfeer beladen was. Het voelde of er geesten in de kamer waren. De kamer waar ik binnen was, was mij niet bekend, en de mensen die er waren ook niet. Het was een vierkante kamer met een vierkante tafel in het midden. De muren waren gebouwd van een soort oud gesteente, het leek op kloostermoppen. Ik zweefde boven de tafel, of ik bevond mij in ieder geval hoger dan de rest van het aantal mensen dat aanwezig was. Ik riep de geesten aan om weg te gaan en naar het licht te gaan, elke keer kwamen ze weer terug wat gepaard ging met enorme vlagen wind. Hierdoor wist ik dat het heel moeilijk was om deze "duivelse" geesten of elementen uit te bannen. Ik deelde deze informatie met de rest van de aanwezige, en ik voelde dat het vooral mijn verantwoording was hier iets aan te doen. Ik riep deze geesten/ elementen aan om te verdwijnen en daarbij zong ik dhristelijke kinderliedjes (hilarisch achteraf) zoals blij blij mijn hartje is zo blij, ook noemde ik gebeden en riep ik God aan. Ik was zo nu en dan binnen in het huis en dan weer buiten. Ik maakte me zorgen of het wel ging lukken. Als ik buiten was keek ik naar de lucht waar een grote donkere onweerswolk het zonlicht versperde. Ik bidde naar de hemel en riep, "kijk naar het licht, het allerhoogste in jou". Als ik dat riep kwam er namelijk een straaltje licht door de dikke donkere wolk, en als ik dat bleef roepen dan werd de straal feller. Net of ik door te roepen hier invloed op had. Doordat het me niet goed lukte om de geesten/elementen uit te drijven, realiseerde ik me hardop in mijn droom dat ik dit alleen maar zou kunnen door een heksenbijeenkomst te plannen. Dit was het eerste deel van mijn droom.
Het tweede deel was ik in hetzelfde huis, maar in een ander gedeelte. Ik woonde daar met een man, en we leefden zoals in de middeleeuwen, alleen had ik de gedachte van mijn huidige "ik"zeg maar. Ik was twee vrouwen, de ene vrouw voelde zich belaagd door de andere vrouw. Ik zat in een warm bad met bloemen erin en realiseerde me dat de man dit voor mij had gemaakt, ik vond het knap hoe hij het water had verwarmt. De andere vrouw voelde zich bedrogen en was jaloers. De man deed dit namelijk niet voor haar.

Dit waren mijn dromen, die toch eigenlijk allebei bij elkaar hoorde. (speelde zich allebei af in hetzelfde huis) Ik heb een droomverklaring boek van pamela ball, maar deze is te beperkt om deze droom goed te kunnen verklaren. De sfeer van de droom was best wel beangstigend, en pamela ball schrijft voor zover ik weet niet zoveel over angstdromen. Weet iemand trouwens of hier boeken van zijn?
Graag reactie

Hann
11 jaar geleden

Hoi Helderedroomster,

Ik denk dat het dit zou kunnen zijn:

Die God of de man, doen iets voor jou waar je om vraagt. Waar je naar verlangt, iets wat prettig is.
Die geesten en die vrouw, staan voor iets van jezelf. Jij houdt jezelf tegen om vrij te kunnen zijn. En hoe hard je ook roept of schreeuwt of wat je ook probeert het gaat niet weg.
Misschien is er een eigenschap in jou die je kwijt wilt, maar wat je niet alleen kan.

Probeer erachter te komen of er mensen zijn in jou omgeving die jou dwarszitten. Of dat jij jezelf met iets dwars zit.

Ik hoop dat je hier iets mee kan. Het is een hele complexe droom waar je ongelofelijk veel uit zou kunnen halen. Het zou ook kunnen zijn dat je in het echte leven bezig bent met religie en spiritualiteit.

Succes verder met het onderzoeken van je droom!;-)

Hartelijke groetjes,
Hanneke