Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn Droom

2 september 2010

Mijn droom afgelopen nacht was best wel bizar, want het begon met dat ik volledige controle had in de zin van dat ik kon vliegen met mijn eigen lichaam. Om te kunnen vliegen pakte ik mijn mobiel en schoot ik zo de lucht in.

Ook nam ik contact op met een vriendin van mij en vertelde ze me dat er iets aan de hand was net als in het echte leven. Toen had ik bedacht om ergens naar toe te vliegen waarvan ik wist dat het dichtbij was en het was een restaurant die ik denkbeeldig had verzonnen in mijn gedachten.

Ik maakte andere koers en landde door weer op mijn mobiel te drukken, dus toen stond ik met beide benen op de grond en keken een aantal mensen mij raar aan. Daarna gingen ze weer verder waar ze mee bezig waren en voordat ik al een stap kon nemen werd ik aan mijn schouder getrokken door haar. Terwijl ik helemaal geen weet er van had dat zij daar ook was.

Ze vertelde me dat ze een probleem had en om de een of andere reden kon ik erachter komen wie degene was die het probleem had veroorzaakt, maar toen kwamen wij hem heel toevallig tegen. Het was een generaal die heel moeilijk te pakken was en zij had me nog iets anders verteld en ze wist niet dat de generaal degene was die we moesten pakken.

Hij zat aan een tafeltje en ik trok haar expres mee om zonder op te vallen haar in te fluisteren dat we hem moesten pakken, maar ik wist dat hij alles kon horen en daarom begon ik meteen over een ander onderwerp te praten. De generaal stond op en ik riep naar hem waardoor ik extra tijd kon winnen.

Op dat moment liep ik naar hem toe en gaf ik hem een hand met het verhaal dat ik zijn werk erg waardeerde, dus hij dacht dat ik zijn fan was. Toen later zei ik tegen haar dat het om hem ging en dat ik hem wou pakken.

Helaas was hij al weg en hadden we niet eerder kunnen ingrijpen omdat er teveel mensen waren. Toen waren ineens Florian en Stephanie erbij. We waren binnen en ik had ruzie met Stephanie, dus ik wou dat graag uitpraten en zij wou mij daarvoor de kans niet geven. Ze liep boos naar de toiletten en Florian ging haar achterna.

Toen kwamen er twee Duitse boys en ik wou kijken of ik in staat was om met ze te communiceren, dus ik probeerde Duits te praten en hun te laten lachen. Het lukte me zo goed dat ze op de grond lagen van het lachen en Florian kwam toen terug van de toiletten.

Ik maakte oogcontact met hem in de zin van dat het mij gelukt was om mijn plan uit te voeren en hij moest ook lachen.

Daarna waren Florian, Stephanie en die vriendin van mij weg. Toen lagen er ineens allemaal matrassen om mij heen en was ik in een grote zaal. Ik zag een computer staan met internet en een leuk spelletje erop, dus ik zag de mogelijkheid om die te gaan spelen en ik was tevreden.

Toen besefte ik mij dat ik nog een toets moest maken waarbij ik een controller nodig had om te typen, want het toetsenbord kon ik met die toets niet gebruiken en kon ik de toets niet afmaken.

Helaas kwamen er toen twee vrouwen die mij belemmerde door te zeggen dat ik van de computer af moest en dat was omdat zij ook de toets wilde maken, dus ik zei dat hij het niet deed en ze geloofden mij niet.

Op dat moment werd ik boos en zocht ik naar een alternatief om toch dat spelletje verder te kunnen spelen, dus had ik een ander beeldscherm gevonden waardoor ik alle matrassen in die zaal moest verplaatsen en schoonmaken om een beetje comfortabel te kunnen zitten.