Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Voorspellende dromen?

Cindy1985
11 jaar geleden

Tjs waar zal ik eens beginnen. Ik heb sinds een week of 2 hele vreemde dromen/gedachten. Kan het eigenlijk niet uitleggen daarom noem ik maar een paar voorbeelden.
Ik woon zelf in een andere plaats dan mijn familie en zie ze daarom ook vrij weinig. Nu droomde ik afgelopen week over mijn opa, in die droom gaf hij mij adviezen over hoe ik dingen moest aanpakken in het leven ( laten we zeggen een levensles).Ik vond dit een hele vreemde droom en zei dat de dag later tegen een collega op het werk,Nu staat een uur later ineens mijn opa in de zaak.Ik kreeg een heel vreemd gevoel over me heen en stond perplex.Nog een VB bij mij in de straat woont een vrouw die ik van vroeger ken, ze had een dochter maar ik merkte op dat die nu niet meer bij haar woont.Ik op internet gaan kijken of ik dat meisje ergens kon vinden maar helaas. De dag erna ga ik met mijn vriend mee naar de kapper en rara wie werkt daar ineens, juist ja de dochter van die vrouw. Ander VB ik weet niet meer of ik dit gedroomt heb of gedacht maar goed.Het ging erover dat er ineens een meneer voor me deur stond die zei dat ik eten had besteld bij zijn zaak, maar ik had helemaal niets besteld.En je raad het al nu net gaat de bel en staat er een Chinees aan me deur ik heb eten bij hem besteld terwijl dit niet zo is.

Ik vind het heel erg vreemd hoe ik deze dromen/gedachtens ineens heb, zou iemand mij dit kunnen verklaren ( als er al een verklaring voor is)
Alvast bedankt

wvl
11 jaar geleden

Cindy

Neem je sinds kort medicatie ? Ik zal de naam van de medicatie niet noemen maar toen ik ermee startte had ik ook een week of twee-drie voorspellende dromen over allerlei triviale situaties. Nu heb ik deze ervaringen spijtig genoeg niet meer...

Cindy1985
11 jaar geleden

Hallo WVL,

Nee ik gebruik helemaal niets van medicatie nog geen paracetamol. Dus daar kan het niet aan liggen.
Ik vind het alleen erg vreemd hoe dit ineens kan en hoop dat iemand mij dit kan verklaren.

wvl
11 jaar geleden

... in jouw plaats zou ik gelukkig zijn en hopen dat het blijft duren. Ik ben curieus wat de anderen zeggen

cindy1985
11 jaar geleden

Op zich is het een mooi gegeven al snap ik niet hoe dit ineens komt. Hoe komt het dat ik dit allemaal al van te voren weet?
Word dit door iets of iemand aan je doorgegeven?? Dat is iets wat ik graag zou willen weten,daarom ben ik dan ook erg benieuwd naar de reacties die ik zal krijgen.