Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verwarrende droom....

12 jaar geleden

Hallo allemaal,

Als iemand het voor elkaar krijgt onderstaande droom uit te leggen, neem ik mijn pet af voor diegene..
Ikzelf vind hem echt heel erg verwarrend nl.

Het volgende gebeurd,

Het is 31 december...'s avonds en ik ben in de stad. Het is koopavond.
Ik ben met mijn buren en hun baby (meisje is in het echte leven al 4 daar nog echt een baby) verstoppertje aan het spelen,
Ik moet hun gaan zoeken.
Er wordt mij voorgezegd dat ze in kast 7 zitten. Maar toch kan ik ze niet vinden.

Tijdens mijn zoektocht kom ik een oud-collega tegen. Tijdens het praten zeg ik de verkeerde naam. Niet die van haar maar van een vriendin van mij (met wie ik momenteel ruzie heb)
Even later voegt haar (oud-collega) blinde zusje zich bij ons. Heel gezellig. Het valt me op dat iedereen ineens harder gaat praten.
Ik aai haar blindegeleide hond. Die niet aan een tuig loopt maar in een rugzak zit die het meisje op haar buik draagt. Het hondje is heel enthousiast en dat schijnt heel vreemd te zijn want dat is ze normaal nooit als ze aan het "werk" is.

Mijn voormalig hartsvriendin (een andere dan hiervoor genoemd) komt aangelopen met haar ouders. Ze kijken naar me, stoppen en gaan zitten.
Ik loop dan door.

Ik kom bij een zwembad aan en zie een kennisje van mij zitten. Ik wens haar een gelukkig nieuwjaar en ze zegt dat ze nu niet kan zwemmen aangezien ze zich eerst moet scrubben.
Vervolgens kleed ik me om om te gaan zwemmen. Terwijl ik op de rand sta met mijn broek op mijn knieƫn en mijn trui omhoog om hem uit te gaan doen. (zit dus nog over mijn hoofd en armen. Ik zie niks en kan niet bewegen) hoor ik hoe mijn kennisje in het water wordt geduwd. Niet veel later wordt ik er zelf ook in geduwd.
Ik kan niet bewegen en niet boven komen. Mijn kinderen zijn ook het water in geduwd, die hebben gelukkig genoeg bewegingsvrijheid in het water.
Ik ben bang om te verdrinken en word op dat moment wakker van mijn eigen geschreeuw...

Wie kan hier wijs uit?

Liefs MoniqueS