Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

bevalling,...

axelle
20 augustus 2010

hallo,

vannacht had ik een hele rare droom en ik kan het al de hele ochtend niet van me afzetten.
ik was op een soort uitstap met mijn groepje van de hogeschool en plots voel ik me niet goed
ik heb nog niet zo lang geleden antibiotica moeten nemen en ik werd er steeds draaierig van. in mijn droom was dit net hetzelfde gevoel.
ik ben dan naar de dokter geweest en die onderzocht me.
in mijn droom had ik geen dikke buik, maar het was alsof ik wist dat ik zwanger was, aangezien ik bij een gynaecoloog ging.
tijdens het onderzoek werd ik opnieuw draaierig, en viel ik flauw.
toen ik terug wakker werd vertelde de gynaecoloog me dat ik net bevallen was.
ik weet nog dat ook alles heel bloederig was, lakens echt overal was er bloed, alsof ik een nabloeding had gekregen.
ook wou ik mijn kind zien, maar dat hadden ze al weg genomen en ik was in alle staten.
ze zei me dan dat ik eerst de bebloede lakens aan mijn studiegroepje moest laten zien (ergens is dit wel logisch, aangezien ik een jaar voor vroedvrouw heb gestudeerd, volgend jaar verander ik van richting)
daarna mocht ik eindelijk mee naar het ziekenhuis waar ik eindelijk mijn baby mocht zien.
ik was zo gelukkig dat ik overwelmd werd door emoties en met mezelf geen blijf wist.
daar eindigt de droom zo wat.
ook heb ik ergens in mijn droom (ik weet niet meer wanneer) borstvoeding proberen geven aan mijn baby, maar dit lukte niet. ik was hier ook emotioneel helemaal van ondersteboven omdat ik tenslotte voor vroedvrouw studeer en toch mijn eigen baby borstvoeding zou moeten kunnen geven.

Jacky
30 augustus 2010

Een paar jaar geleden had ik ook steeds dromen over bevallen terwijl in niet wist dat ik zwanger was. Ik kreeg toen van iemand de uitleg dat er voor mij een heel nieuw, ander leven op komst was. Aangezien ik in mijn dromen heel gelukkig was na de bevalling, werd mij verteld dat ik in mijn nieuwe leven heel gelukkig zou worden. Ik heb die dromen ongeveer een jaar gehad. Daarna kwam alles in een stroomversnelling. Mijn man raakte verliefd op een andere vrouw en daarna werd ik verliefd op haar man. Nadat ik was gescheiden en ging samen wonen met die andere man, zijn mijn dromen gestopt. Ik heb nooit meer zo'n droom gehad. Ik ben inmiddels al weer 5 jaar getrouwd met die man en ik ben heel gelukkig en heb me nog nooit zo goed en relaxt gevoeld.

Misschien zit er voor jou ook een nieuw leven aan te komen,Of toch gewoon een zwangerschap, ik ben geen expert, ik vertel je alleen mijn ervaring

Groetjes Jacky