Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

auto rijden en stoplicht

11 jaar geleden

Hallo,

Ik heb een droom gehad over een vaak voorkomend onderwerp: autorijden. Ik heb hem natuurlijk in mijn leven al in alle variaties gehad ( wel geen bestuurder, etc) en begrijp vaak wel de strekking. Alleen deze keer niet, en hij is uiterst belangrijk voor mijn gevoel. Het is niet zo zeer het autorijden als wel de gebeurtenissen tijdens die me bij blijven.

Ik moet weg voor mijn gevoel; geen duidelijke bestemming, geen dreigend gevoel, maar het is tijd. Ik stap in mijn auto, begin te rijden, en realiseer me dat ik eigenlijk niet weet hoe ik er moet komen. Ik probeer- al rijdend- mijn navigatie te pakken die op de grond ligt voor de bijrijdersstoel, en ondertussen op de weg te letten. Als ik hem te pakken heb probeer ik hem met mijn rechterhand uit de doos te krijgen op een rare manier met mijn arm omhoog, links sturend. Ik zie dat er een stoplicht aankomt die op oranje springt, realiseer me dat ik mijn weg wel vind zonder de navigatie en ik me beter kan concentreren op de weg, en werp hem weg. Ik begin te remmen, dan een moment van twijfel. Ik kijk en zie dat de weg vrij is, geen verkeer rechts of links, en besluit gas te geven. Ik haal het net niet en rijd volgens mij door rood, maar ik weet het niet zeker en de weg is vrij, geen gevaarlijke situaties. Ik rijd door, en sluit aan achter de auto's die voor het volgende stoplicht staan te wachten.

Wat mij niet loslaat aan deze droom zijn het rijden vs. navigatie, besluiten hem weg te doen, en de kleuren van het stoplicht.

Ik wacht met spanning op reacties! Groet.

11 jaar geleden

Navigatiesystemen zijn elektronica en dat werkt niet in een droom, terwijl je zelf wel weet waar je heen wil.
Je beseft dat en hebt hem niet meer nodig.
Het stoplicht is ook elektronisch en dus een variabel.

MvG DiscoverDreams