Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom: Iedereen in de wereld word een vampier-achtig wezen

Sergio
12 jaar geleden

Ik heb de afgelopen week een gekke droom gehad waarin de wereld langzaam gek werd. Iedereen veranderde langzamerhand in een vampier-achtig wezen door een of ander virus. Op het journaal werd dit niet meer vermeld omdat zij op den duur ook vampieren waren. Op den duur kwam het er op neer dat ik en nog een klein groepje mensen (ik was in een bepaald deel van de droom ook samen met een klein 7-jarig meisje die ik niet ken) op de vlucht waren voor deze wezens en wij één van de weinige groepen normale wezens waren. Ook werd ik bijna gepakt door zo een vampier die er eerst uit zag als een aardige jonge met een rustige en zachte uitstraling tot er opeens een alien achtig wezen vermomd als mens kwam die deze vampier elimineerde en een tegengif had. Een dag later bleek dat in diezelfde nacht een ander meisje dezelfde droom had!!!

Voor de duidelijkheid; Ik ben een jongen

Judith2
12 jaar geleden

Deze droom doet me ook een beetje denken aan een droom die ik ooit heb gehad. Heeft iemand enig idee wat zo'n soort droom kan betekenen? Dat je zelf tot een 'selecte groep' behoort terwijl de rest van de wereld 'verandert'. Hieronder heb ik mijn droom beschreven. Iemand heeft enig idee?

In mijn droom was de wereld onder de leiding van 1 persoon, die dus alle landen 'beheerde'. Ze wisten dat er te weinig eten op de wereld was voor iedereen en dat uiteindelijk veel hongersnood zou komen, dus besloten ze om alle mensen dood te laten gaan, uitgezonderd een kleine groep mensen die over de hele wereld gekozen zou worden. Ik behoorde ook tot die groep, terwijl al mijn vrienden en familie dood zouden gaan. Al die mensen konden ook kiezen waaraan ze wilden doodgaan (in de zee springen, van een gebouw, uit een vliegtuig) en als mensen gingen onderduiken zou er een virus verspreidt worden waartegen alleen die selecte groep zou worden ingeënt. Ik vond het heel erg dat iedereen die ik kende dood zou gaan en wilde zelf ook dood!

Sergio
12 jaar geleden

Hoi Judith,

Ik vind je droom interessant en het is logisch dat je de betekenis ervan wilt weten, maar wil je aub dit bericht verwijderen en een aparte topic aanmaken voor je droom? Dit is een beetje onbeschoft en een dubbel vraag in 1 topic waarin men misschien antwoord geeft op alleen mijn droom of op alleen jou droom waarmee je mij en jezelf te kort doet. niet zo slim he.

Groetjes