Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verdriet

Willem
12 jaar geleden

Beste mensen,

Vannacht had ik een droom waarmee ik erg zit.

Ik ben onlangs verhuisd naar nijmegen, en in verband met jaloezie van mensen heb ik aardig wat gezeik over me heen gekregen.

In me droom liep ik over straat en werd ik aangehouden door een groep die ik ken. Ze wouden me neersteken, tenminste daar kwam het op neer. Ik draaide me om en toen stond een hele goede vriendin man me met een geweer op mij gericht met andere vrienden van mij achter haar. Ik had doodsangst en voelde me vreselijk. Zonder dat ik ernaar gevraagd had waren ze naar nijmegen gekomen alleen dan met een andere reden dan mij te vermoorden, ze schoot rakelings langs me hoofd de gast achter me dood. Ze had me leven gered. Ik rende me haar weg en kwamen met een hele groep op het politie bureau terecht. Ik vertelde mijn moeder en stiefvader alles en hoefde geen verhoor te doen.

Even later liep ik weer door de stad bij het centraal station en wilde naar me oude woonplaats gaan. Alleen ik was me koffer kwijt die ik later wel gevonden had. Ik bleef maar in nijmegen en kwam die mensen weer tegen, en zeiden dat ondanks het verlies van die gozer ze nog niet klaar met me waren. Ik liep maar weer verder en z me vader en stiefmoeder in een restaurant zitten. Ik vroeg aan me vader of hij me naar me moeder wilde brengen die samen met haar familie, man en kennisen ergens zat te eten. Dit was te vergelijken met toen ze getrouwd hadden want toen zaten ze ook met dezelfde groep te eten.

Eenmaal klaar liep ik een of andere hal in. Daar zaten andere vrienden op een bankje en lachtte naar me. Ik was blij en ik zag die goede vriendin lopen. Ik moest ontzetend huilen, en omhelsde haar. Voorheen in het echte leven hebben we een kleine relatie gehad, maar dat ging niet vandaar dat die klein was. Weer in me droom zoende ik haar van blijdschap en liefde en zei dat ik haar zo ontzettend dankbaar was voor het redden van me leven. Zo bleef het nog een tijd doorgaan. Later haalde ze de huls uit haar broekzak waar de kogel in had gezeten waarmee ze die gast neergeschoten had. Ik zei die moet je in het bos gooien. Ik was opeend weer in me oude plaats. Zij zei dat ze die eerder in een sloot zou gooien vlak bij een boer. Maar ik bleef erbij dat het beter was hem in de sloot te gooien in het bos, omdat ik dat bos goed kende. Alleen later zei ze zat het niet meer van belang was, omdat de politie er niet meer van wist.

Toen werd ik huilend wakker, en voel me nogsteeds erg rot. Ik mis haar nu enorm en heb snel een afspraak met haar gemaakt om haar gewoon weer eens te zien, want dat is tenslotte weer een tijd geleden.

Met vriendelijke groet willem.

Willem
12 jaar geleden

Ik denk trouwens ook dat dit een voorbode is.