Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zwart paard

Stip
23 november 2007

Hoi, ik ben een beetje ongerust over een droom die ik vannacht heb gehad. Heb wel meer dromen maar meestal zijn die duidelijker en ben ik er niet zo ongerust in. Hopelijk kunnen jullie helpen? Ik droomde vannacht dat ik naast mn vriend stond voor het raam en door het raam keek. Er lag op het straat een zwart paard plat op de grond, ernaast stond een wagen die stuk was. (ik heb zelf paarden en zou zo naar buiten lopen om het dier te helpen) Ik vroeg aan hem of ik tot bij het paard zou gaan omdat ik me ongemakkelijk voelde doordat er nog mensen bijstonden. Ik voelde mij geremd, maar ik voel me al de hele dag raar en moet er de hele tijd aan denken... Gewoon het zwarte paard dat daar ligt kunnen jullie miss helpen? alvast bedankt!

Jolanda
24 november 2007

Paarden vertegenwoordigen sterke, fysieke energie. Je dient je ongetemde kracht te kanaliseren. Een donker of zwart paard duidt op mysterie, wildheid en het onbekende. Dit paard kan zelfs occulte krachten symboliseren. Een wit paard daarentegen symboliseert het pure, voorspoed en geluk.

Misschien heb je hier wat aan...

25 november 2007

Als je droomt dat je uit het raam kijkt, staat dit symbool voor je blik op het leven, je bewustzijn, je standpunt en je intuitie. Je zou kunnen meimeren over een beslissing en bent op zoek naar begeleiding. Of het kan zijn dat je de grote boze wereld in moet gaan om het leven volledig te ervaren