Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Weet iemand wat mijn droom betekent?

SNNOZZ
11 jaar geleden

Hoi!
Ik droom al een paar weken steeds hetzelfde maar dan in een andere situatie. Telkens komt het er op neer dat ik naar iemand op zoek ben, maar diegene nergens kan vinden.

Eerst ging het steeds over mijn overleden oma, ik zal mijn hele droom maar even vertellen (voor zover ik me het nog kan herinneren). Ik moet eigenlijk naar school, mijn moeder brengt me met de auto. Dan zegt ze dat ik maar even bij oma op bezoek moet gaan en ze zet me daar af. Ze woont in een heel groot huis en heeft een vriendin op bezoek. Ik ben gezellig met hun aan het kletsen, tot het huis openbreekt en er allemaal wezens binnenkomen. Tja en dan sta ik opeens in een open veldje en kan ik mijn oma nergens meer vinden.

Toen heb ik een keer gedroomd dat we aan het voetballen waren in de gymzaal (mijn vriend was er ook) en net op het moment dat ik scoorde vloog de deur open en kwamen er allemaal vluchtelingen binnen (die terug werden gestuurd naar hun eigen land), de hele gymzaal stond toen propvol en ze moesten allemaal weer door een klein deurtje om in een vliegtuig te stappen. Ik was wanhopig op zoek naar mijn vriend en toen iedereen weer weg was, was hij ook weg en ik kon niet door dat kleine deurtje..

Ja ik weet het, slaat nergens op, maar wat betekent het dat ik steeds over iemand droom, dat ik diegene nergens kan vinden?

11 jaar geleden

Hallo Snnozz

Dat er in dromen dingen gebeuren, die nergens op lijken te slaan, daar zijn dromen voor :)
Ik ga een poging doen.

In de twee dromen, komt dezelfde thema terug.

Je doet iets, wat je leuk vind, voetballen met je vriend of het bezoek bij je oma. Dan wordt je overvallen door een grote groep wezens of vluchtelingen en vervolgens kun je de persoon waar je iets leuks mee doet, niet meer vinden, Je oma of je vriend.

Heb je misschien het idee, dat je iets leuks aan het doen bent, maar is er iets gebeurd, dat roet in het eten gooit, en je dat leuke niet meer kan terugvinden?

Ik hoop dat je er wat aan hebt.
Vriendelijek groetjes
Wolkje