Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over overspoelend toilet en daarbij in bed plassen?

Dingetje
14 jaar geleden

Ik heb nu voor de 2e keer zoiets gehad.
Heel vreemd, ik ben 20 jaar, en ik droom dan dat ik op een toilet zit wat ineens gigantisch overspoelt. En met een gigantische klap, daarbij als ik wakker wordt, heb ik (ik denk dat dat het is) in mijn bed geplast. Ik vind dit echt heel erg vervelend, ik word dus niet wakker van de nattigheid van maar de klap in mijn droom.
Wie kan dit verklaren? Ik heb dit buiten deze 2 keer, nog nooooit gehad!

14 jaar geleden

ik heb dit ok 2 keer gehad via 1 ofg andere manier moet ik een een droomn vaak plassen zodraa ik in mijn droom plas plas ik in het egt ook. sins die 2 keer in dat dit gebeurde maak ik mijzelfd atomatisch wakker zodraa ik op de wc zit in een droom . ik weet niet hoe ik mij dit heb aange leer meschien kan jij dit ook:)

14 jaar geleden

Hoi Alle twee.

Jullie dromen wil zeggen dat dat je het een ander aan het loslaten bent, problemen met je zelf waar ja al een poosje mee bezig bent en dat de wc over spoeld wil zeggen dat het behoorlijk veel is wat losgelaten wordt, of losgelaten moet worden er zijn ook dingen bij waar voor je je soms schaamt, vandaar in bed plassen

Kijk maar of je er wat mee kan..

Groten H@ns.

elsbeth
14 jaar geleden

Hoi,
Jullie verhaal komt me heel bekend voor: ik heb hetzelfde. Het begon bij mij ook ongeveer toen ik 20 was en ik heb het nog af en toe. (ik ben nu 32). Het zijn soms hele ingewikkelde dromen. Ik droomde dat ik terug was op mijn middelbare school. Een soort reunie. Maar er was niemand die ik herkende. Ik nam een drankje en liep wat door de school. Nog steeds geen bekenden. Opeens moest ik plassen. Ik liep naar de wc's, maar die waren niet meer op dezlfde plek als vroeger. Ik kon nergens een wc vinden. Ik moest erg nodig en opende een deur. Het was een soort hok met een voetenwasbak (wat je ook wel eens op hotelkamers hebt). Omdat ik erg nodig moest ben ik daar op gaan plassen. Terwijl ik aan het plassen ben hoor ik allemaal stemmen op de gang. Ik doe mijn kleren goed en probeer ongezien naar buiten te stappen. Op de gang zijn al mijn oude klasgenoten. Ik probeer onopvallend tussen ze te gaan staan. Dan hoor ik iemand zeggen "Elsbeth heeft weer in haar broek geplast". Wat een onzin. Ik heb zojuist in die wasbak geplast. De groep komt om mij heen staan en ik voel inderdaad wat nattigheid tussen mijn benen. Ik probeer weg te lopen, maar als ik loop voel ik dat mijn broek nat is. En toen werd ik wakker en had in mijn bed geplast. Vreselijk! Leg dit maar eens uit. groetjes van Elsbeth.

14 jaar geleden

Dit heb ik ook een keer gehad! echt vervelend!

14 jaar geleden

elsbeth,

Je zegt "In mijn droom moest ik nodig en toe kwam ik erachter dat het bed nat was."
Ik denk dat je het anders moet bekijken. Wanneer je gaat slapen heb je niet goed afgelost.
Midden in de nacht komt het gevoel dat je moet en dat verstoort je droom dan.
Het is dus net andersom dan je voorheen waarschijnlijk dacht.

MvG DiscoverDreams

levin
13 jaar geleden

ik ben 19j en droom regelmatig dat ik aan het plassen ben op toilet maar in werkelijkheid plas ik in mijn bed wel ambetant als ge juist bij een vriendin blijft slapen

Elinetje
13 jaar geleden

Ik ken het zo erg,
Maar dan droom ik dat ik aan het plassen ben, en dan denk ik wat voelt het toch echt en warm aan?

En dan denk ik ohh nee! Ik plas echt, moet er zelf altijd om lachen.

pieter (plasser)
12 jaar geleden

lieve dingetje, wat een gekke naam hihi

ik ben 27 jaar en ik plas bijna elke nacht in bed, als je er aan gewend bent is het niet eens zo vies.gewoon een plastic bed kopen met afvoer
xx pieter

12 jaar geleden

Gelukkig schijn ik mezelf te kunnen waarschuwen... Ook ik ervaar dat de toiletten er soms wel erg vreemd uitzien of je hebt totaal geen privacy... Ik weiger dan te gaan, het is zelfs zo dat ik in mijn droom al vraag: Goh, dit is zeker weer zo'n droom van me...
Heb ooit Denk inmiddels 20 jaar geleden, was toen 18, gedroomd dat ik op een feestje was van een bevriende leraar van me, we schelen maar 10 jaar dus waren naast leraar en leerling ook hele goede vrienden van elkaar. Opeens moest ik naar het toilet en mijn vriend ging ervoor staan. Wat doe je nou vroeg ik hem. Ga opzij, want ik moet zo nodig!!! Daarom juist, zei hij. Ik begreep er niets van en werd alleen maar bozer, waarom ging hij niet bij de wc deur vandaan als hij wist dat ik zo erg moest... Hij keek op zijn horloge en zei: Over exact 30 seconden zul je me dankbaar zijn, en hij begon met aftellen... Dankbaar??? Toen werd ik wakker met een overvolle blaas die zeer deed... Ik ging vlug uit bed en spoedde me naar de wc. Inderdaad ongeveer 30 seconde na zijn laatste zin zat ik op de wc en ik zei tegen de lucht: Ik ben je inderdaad dankbaar, ik heb het hem nooit verteld... Dat was de eerste keer en gelukkig nog nooit erdoor in bed geplast! Vreemd dat we allemaal rond de 20 zijn als dit begint, zou het iets met de hormonen te maken kunnen hebben of met het volledig volwassen worden van het lichaam? Dankzij die vriend/ leraar van me schijn ik dus geleerd te hebben mijn droom te sturen...

jordy
12 jaar geleden

Hoi iedereen

ik ben 22 jaar en heb het vannacht megemaakt. ik droomde dat ik ergens in de wasbak aan het plassen was want de wc was bezet en ik kon het niet meer ophouden. in mijn droom plaste ik echt heel veel en het voelde echt opluchtend aan zoals het in het echt ook aanvoelt, en toen werd ik wakker van een nat been en een nat bed. de rest wat nog in mijn blaas zat maar even in de wc gedeponeerd maar wat is dit maf zeg. dat je op deze leeftijden nog steeds in bed kunt plassen zonder er iets aan te kunnen doen. voel me beetje machteloos.

Doris
12 jaar geleden

Ik ben nu 26 en heb heb het nu 4-6 keer gehad sinds mijn 20-22ste.
De droom is bijna hetzelfde, ik ben opzoek naar een tiolet die ik niet kan vinden, eenmaal gevonden meestal een urinior of toiletpot. Als ik dan ga plassen droom ik dat het overal naartoe spetterd maar in werkelijkheid plas ik dan langzaam in bed...

Wat ik heb gemerkt is dat ik het meestal had wanneer ik erg moe was die week en dan ook niet voor het slapen nog even naar de wc was gegaan.

toon
11 jaar geleden

ik plas hard ik ben 16 jaar pis aa sorry maar ik plas erg hard niet fijn ik word uitgescholden aa pis aa pis aa pis

bedplasser123
11 jaar geleden

mijn bed is hard nat en ik plas elke dag en ze noemen me bedplasser en soms poep ik ook in bed ik ben kees en ik ben 15 jaar en mijn bed is nat

zorgmatras
10 jaar geleden

Hallo allemaal,

Bedplassen gebeurt meer dan je denkt. Bij kinderen heeft 1 op de 10 wel eens of vaker in bed geplast.
En bij volwassenen 1 op de 100. Wanneer je een beetje over het internet surft zul je zien dat er meerdere oorzaken zijn.
Om te voorkomen dat je matras nat wordt en vies gaat ruiken kun je het matras beschermen met een waterdicht hoeslaken.
Dit kun je hier vinden op [www.zorgmatras.com]

Met vriendelijke groeten,
zorgmatras

666
10 jaar geleden

kans loze trieste reclames,

piesen op je bed met zorg matras

wassen doe je met omo

naar school gaan met de bus of fiets

Elsbeth
10 jaar geleden

Hoi allemaal,
Ik heb er jaren geen last meer van gehad, maar vorige week is het me weer overkomen. Ik droomde dat ik op kantoor was en naar de wc ging. Ik ging zitten, maar het voelde heel gek. Ik liep terug naar mijn kamer en toen ik op de gang liep moest ik ineens heel erg nodig. Ik ging snel terug naar de wc. Ging zitten en nu voelde het wel normaal. Opluchting. Ik liep terug naar mijn kamer. En toen werd ik wakker in een nat bed. Heel vervelend om midden in de nacht je bed te moeten verschonen en hopen dat je vriend het niet merkt.

J
10 jaar geleden

Misschien word het tijd om een luier te gaan dragen of zo?

annoniem123456789
10 jaar geleden

Hoi ik ben 43 en alltijd als ik bij vrienden of familie ga slapen droom ik over een toilet die stuk is en dat ik dan in mijn broekplas als ik wakker word is mijn bed hellemaal nat.
En dat heb ik alltijd al gehad weet iemand een oplossing ik ben alleens naar de huisarts geweest maar die kon niks ontdekken.
Door dit probleem gebeurde ook het volgende: ik had een week verkering met een hele leuke man we besloten om een keer bij elkaar te slapen om elkaar nog beter te leren kennen toen ik de volgende dag wakker werd was mijn hele bed nat het ergste ik had ook nog gepoept mijn vriend vond dit zo vies en ik schaamde me zo erg en toen heeft hij het uitgemaakt. Alsjeblieft heeft iemand hier een oplossing voor?

10 jaar geleden

OKe , dit is voor iedereen die dit probleem heeft.

Wat een oplossing kan zijn is om jezelf reality checks aan te leren (google maar even naar lucide dromen en reality chekcks) .

Voer deze IEDERE keer uit als je naar de wc gaat in het waak leven. Zodra je droomt zal je deze stap uiteindelijk door veel herhaling ,ook uitvoeren en daardoo beseffen dat je droomt. Je kan er dan voor kiezen om wakker te worden.

Groeten en sucses

Christa36
10 jaar geleden

Hoi, ik droom met enige regelmaat dat ik moet plassen. Vaak komt mijn moeder in de droom voor en is het mijn moeder die me naar de wc stuurt. Als ik wakker wordt dan merk ik dat ik een beetje in bed geplast heb. Maar gelukkig meestal niet een volledige plas. Gek toch!

Elsbeth
9 jaar geleden

Hoi Christa,
Ik heb dit laatst ook gehad. Mijn moeder was op me aan het mopperen, omdat ik in bed geplast had. Ik schaamde me enorm. En toen werd ik wakker en bleek dat ik echt in bed had geplast. Ik heb deze droom nu twee keer gehad. De laatste keer op vakantie.

Groetjes,
Elsbeth

AshleyB
8 jaar geleden

Ik heb vannacht ook zoiets meegemaakt. Ik droomde dat ik ergens in een vreemd huis op de wc zat en dat ik plaste, maar halverwege stopte. Toen ik wakker werd moest ik super nodig plassen en toen kwam ik er op de wc achter dat mijn onderbroek en pyamabroek nat waren en het rook overduidelijk naar plas. Gek genoeg was mijn matras alleen wel droog. Ik ben 22 en heb dit nog nooit eerder meegemaakt.

Jordy
8 jaar geleden

Ben 23 en heb dit ook al 6 jaar . Ik slaap erg diep , en wandel ook regelmatig uit bed in mijn slaap . Ik sta dan soms voor de wc ,met m'n broek nog dicht alles onder te plassen . Of ik word wakker van de natte lakens op het bed . Als ik ergens logeer gebruik ik voor de zekerheid tena slip luiers zodat alles lekker schoon en droog blijft

Anoniem24
8 jaar geleden

Heb dit ook sinds ik op mezelf woon . Elke nacht hetzelfde , droom over naar de wc gaan . En vervolgens weer in bed/bank/ broek plassen . Ben ondanks m'n leeftijd ook maar naar apotheek en huisarts gegaan voor een pak luiers . Hoop dat het snel over gaat

Deze discussie is gesloten.