Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over overspoelend toilet en daarbij in bed plassen?

5 jaar geleden

ik heb ook wel eens zo iets meegemaakt echt heel vervelend ik schaamde me (ik heb t met water )
als ik over water droom

5 jaar geleden

ik heb dat ook n paar keer meegemaakt niet leuk goeie tip ga voor t slapen ff naar de wc dan weet je zeker dat dat dan niet droomt groetjes eline

Gitte
3 jaar geleden

Beste, ik droomde vannacht ook over dat ik aan het plassen was. Ik was me ervan bewust dat het een droom was en ik snel zou kunnen wakker liggen in de nattigheid. Maar dit was niet zo, ik bleef in de droom en voelde me erg opgelucht dat ik mijn blaas in de droom had kunnen ledigen.'s Ochtends moest ik wel naar de wc, maar ik was erg blij dat het niet in mijn bed was.Dus mijns inziens kan je perfect dromen over dringend naar de wc moeten, terwijl je in realiteit best voldoende bent geweest de avond tevoren. Ik maakte me in de droom wel druk over dingen die vies waren of zouden storen, maar in waaktoestand was er niets gebeurd. Echt leuk om te constateren.

3 jaar geleden
Beheerder

Dromen over plassen kunnen wel op een te volle blaas wijzen, maar meestal betekent het toch dat je iets niet hebt verwerkt of het eenvoudig wilt lozen. Ieder weet wat een opluchting het is eens lekker af te wateren.
Maar het onbewuste staat niet toe dat je zaken zomaar dumpt want dan lopen de toiletten over en krijg je de zooi alsnog terug om op te dweilen. De afkeer ervan staat symbool voor de inhoud van de verdrongen of onaangename zaken.
Zo hebben we het ook wel over pisnijdig zijn. (Niet zelden resulterend in een blaasaandoening.)
P*ssen kan ook zeuren of klagen zijn, of veeleisendheid.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Deze discussie is gesloten.