Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dubbeldroom

Ann8
17 juni 2010

In mijn droom liep ik met iemand die ik ken door struiken. Hij zit normaal in een rolstoel vanwege een ziekte aan zijn heup, maar kon in de droom gewoon lopen. De struiken leken erg veel op de struiken bij mijn oude basisschool, die nu is gesloopt. We zagen daar een soort oude woonwagens die gesloopt werden. Ik heb geen idee of ik na deze droom even wakker ben geweest, want meteen daarna was er nog een droom dat ik tijdens drama les ziek werd. Ik werd opgehaald door mijn vader met de auto, we reden naar huis en daar begon het plots te regenen en zag ik een aantal kinderen uit de buurt onder een soort oranje gouden doek staan om droog te blijven. Na ze gezien te hebben werd ik wakker.

Iemand een verklaring?

20 juni 2010

Hoi Ann8


Zien we in de droom iemand anders die invalide is, dan zouden we in het waakbestaan niet voorbij de mensen moeten lopen die onze hulp nodig hebben

Soms verbergt het struikgewas veel geheimen. Eigenlijk willen we dus seksueel vrij zijn maar toch verstoppen we onszelf.ook heimelijkheden.

Hakken of zijn in de droom struikgewas weg dan willen we ons in het waakbestaan ergens een weg door banen. Daarbij willen we openlijk van het leven genieten zonder ons daarbij te hoeven verschuilen.

Een auto staat voor je eigen levens weg een vader staat voot hulp en regen staat voor vruchtbaarheid en kinderen zij in een droom niet altijd positief uit te leggen

Oranje staat ook voor opoffering.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.