Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemde droom (naakt, winkel, fiets, zee)

bebe
12 jaar geleden

Ik had vannacht een rare droom. Ik liep in mijn nakie rond in een winkelcentrum. Ik ging een winkel binnen en zocht naar fructis shampoo en cremespoeling, maar deze waren op. Toen ben ik weggegaan. Ik liep weer door het winkelcentrum en op een gegeven moment zat ik op de fiets in mn nakie. Het stoplicht ging op rood. er stond een man met een soort van elektrische fiets ook te wachten voor t stoplicht. Niemand keek er eigenlijk van op dat ik naakt was. Toen t stoplicht op groen ging zei ik tegen die man naast me, het is groen hoor!!! en toen fietste we samen weg. we kwamen aan bij heel helder blauw water en die man ging opzoek naar zeedieren. Toen kwam er een kleine zeeslang uit het water (rood met zwart) en ik ging gillen. Hierna kwamen we op een soort rotspunt, en daar kwamen bij eb altijd walvissen en dolfijnen. Dus het water ging altijd alle kanten op omdat die dieren zo wild deden. Dat was het. Best vaag............................

12 jaar geleden

Hoi bebe


Wie het naaktlopen in de droom zeer prettig vindt heeft in het waakbestaan behoefte zich van zijn belemmeringen te bevrijden. Daarbij willen we anderen laten zien dat we onafhankelijk zijn en geen remmingen kennen.

De slang is het symbool van de verandering, anderzijds het symbool van de wedergeboorte en wederopstanding.

De walrus, de zeeleeuw, de zeehond of alle soortgelijke dieren die we in de droom tegenkomen, duiden op onze betrokkenheid bij de natuur en wereldse zaken.

kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.