Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom; seksfilmpje verspreid van mij over internet?!

Me(:
12 jaar geleden

Ik had deze nacht nog gedroomd dat er een filmpje van mij was verspreid, niet zomaar 1, je ziet het al in het onderwerp.
weet iemand wat dit betekent?
thx alvast!x

Harrie
12 jaar geleden

Hoi,

12 jaar geleden

Ik had deze nacht nog gedroomd dat er een filmpje van mij was verspreid, niet zomaar 1, je ziet het al in het onderwerp.
weet iemand wat dit betekent?
thx alvast!xHoi,

Ik denk dat je droom te maken heeft met vertrouwen. Maar dat hangt een beetje van je achtergrond af.

Heb je veel losse liefdes contacten, waarvan je niet zeker bent of ze je ook respecteren? Dan zou het kunnen, dat je daarvoor wordt gewaarschuwd in je droom Je bent misschien bang dat iemand jouw vertrouwen schendt en niet respectvol omgaat met jouw intimiteit.

Vertel eens wat meer over de achtergronden. Of als je dat nu gelijk wel erg ver vindt gaan, ga er dan eens voor zitten en laat de droom nog eens passeren in je gedachten. Probeer ergens rustig te gaan zitten, waar niemand je stoort. Vermoedelijk zal je droom te maken hebben met sociale contacten of nieuwe vrienden/vriendinnen. Het hoeft echter niet over sexualiteit te gaan. Het kan ook te maken hebben met andere angsten over jezelf blootgeven (blootgeven kan ook op een niet lichamelijke manier).

Bedenk eens voor jezelf wat het woord "blootgeven" voor jou oproept. Wat zou je niet graag over jezelf blootgeven. Wat wil je graag verbergen. Waar wil je voor uitkomen misschien, iets wat jou angst geeft. Het hoeft niet perse iets te zijn, dat je verborgen wilt houden, dat je angst inboezemt. Het kan ook iets zijn, wat je heel graag zou willen vertellen, maar niet goed durft.

Ik heb zelf ook zoiets, iets waar ik al jaren over doe/heb gedaan om er eerlijk voor uit te komen. Ik zal niet vertellen wat het is, maar het lukt me steeds beter om er eerlijk voor uit te komen. Al kost het wel een aantal negatieve reacties van mensen(maar meestal niet diegene die belangrijk voor je zijn, die voelen het toch al wel aan). Toch kan ik niet anders dan zijn wie ik ben en daarvoor gewoon in alle openheid uitkomen en gewoon mezelf zijn in de contacten met anderen. Heb vertrouwen, dat mensen die zichzelf blootgeven uiteindelijk het respect zullen krijgen, dat ze verdienen.

Succes met het zoeken en als je iets aan me wilt vragen, doe dat dan gerust.

groet,

wegmetditprofiel2 keer bewerkt. De laatste keer was 12 jaar geleden door harrie.