Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

de trein pakken

20 april 2007

minder dan een maand geleden had ik een droom, maar vraag me nog steeds af, vorige jaar had me moeder het over trein, als ik de trein niet kan bereiken, kan ik het ook niks.. zo ja, dan heb ik alles..

in me droom was ik in Hoorn, een bekende kennis van mij, Ralph (hem mag ik heel graag)
k zag een trein op het station verschijnen, en kreeg een beetje enge buikkramp of getikte hart.. k dacht, als ik in de trein zou stappen, zou ik zeker een ongeluk krijgen, of geen uitweg meer..
k besloot het toch de trein te nemen en zag Ralph op een perron blijven staan, maar ook veel mensen die in de schaduw stonden.. het leek net of ze niet wilden dat ik deze trein zou nemen. Ralph en ik keken naar elkaar en ik vroeg hem of hij deze trein niet moest nemen?
hij loog tegen mij.. nee, ik wacht op een vriendin, zag je haar bij kiosk daar? k zei ja, zie ik..
k had het gevoel dat niemand mij in de trein wilde laten nemen. maar niemand hield het mij tegen
k ging de trein in en nam een zitplaats, zoals dagelijks in het leven..
tot ik uiteindelijk in Purmerend was, stond er wel alleen een perron, maar k zag alleen maar een beetje bewegende water.. er was geen voetpad en fietshok,
een man deed het expres om een brug te afkraken zodat ik erin niet kon komen.
k besloot mijn moeder te gaan smsen. me moeder ging gelijk naar me toe.. er was eigenlijk een uitweg, want me moeder kwam snel naar me toe. en zei het tegen deze man dat hij een ladder voor mij moest regelen.. dat deed hij het.. dankzij mijn moeder was ik eindelijk bij haar. ik besefte dat niemand er voor mij klaar stonden en mij in de steek laten zodat ik er achteruit ging..
maar ik bleef het toch vooruit bereiken met wat ik nodig had.
me moeder en ik gingen met de auto naar huis.

ik vraag me af of het om examen ging? of om mezelf hoe ik mijn leven moest redden of met mijn moeder´s hulp kan ik verder??
weet je iets van??



1 keer bewerkt. De laatste keer was 20 april 2007 door Roxii.