Zwemmen met een baby-orca

 • Auteur
  Berichten
 • Kim2902
  Deelnemer

  Mijn droom startte op het strand, hier in mijn stad. Ik liep het water in, in het donker en begon te zwemmen, wat hier normaal niet kan vanwege een lage waterstand. Daar was ineens een babyorca en ze was ineens sneller dan mij, waardoor we samen juichde en knuffelde omdat ze dat voorheen nooit kon… Daarna bleven we zwemmen en zoeken naar een uitweg.. Want we waren zo met elkaar bezig geweest dat we niet lette op waar we waren.
  Zo ineens zagen we struiken, ik trok mezelf op en was ineens op land en bleek heel ver weg, bij een plek uit een oude droom.. Met een snelweg, winkeltje en een ingang van een pretpark, maar het besef dat ik te ver was en weer via het water terug moest was daar en ik wilde het water weer inspringen, maar ik kon alleen maar via dezelfde weg terug omdat er verderop een soort van dam was met stroomversnelling.
  Een oudere man wees ons de weg in ’t water..toen hij begon te praten werd het ineens licht. En konden we zien waar we heen moesten.
  Niet veel later dat de man verdween was het weer donker.
  Tussendoor had ik momenten dat ik de orca niet vertrouwde.. Bang voor bijten ofzo.
  En niet veel later waren we weer op ’t strand…

  Nu wil ik wel graag weten, juist omdat ik de droom zo gedetailleerd onthouden heb, wat deze droom betekend.

  Alvast bedankt!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">