Zwarte lange gedaante op het kerkhof.

 • Auteur
  Berichten
 • Isabella
  Gast

  Hallo, Heel wat jaren geleden is er iets vreemds gebeurd, wij vragen ons tot nu toe af , wat het te betekennen had?
  Mijn ouders kwamen weleens op een kerkhof dichtbij Scheveningen, toevallig was mijn jongste broer er ook bij…die was toen 12..
  Het was in de tijd dat mijn vader ernstig ziek was , en een vreselijke ziekte had waardoor wij veel verdriet hadden in het gezin.
  Mijn vader was nog erg jong, 49 toen hij ziek werd.Mijn moeder wandelde met hem in de rolstoel op het kerkhof.Het kerkhof ging sluiten,
  dus het was zeer stil op het graf, mijn moeder liep snel naar de uitgang, maar had plotseling het gevoel achter haar , of ze bekeken werd.
  Ze draaide zich om , en op dat moment zagen ze alledrie een heel lang zwart gedaante staan, met een lange gewaad aan en een zwarte
  sluier om het gezicht gehuld, er was wel een gezicht maar ontzettend wit en de gelaatstrekken kon mijn moeder niet echt zien, het leek wel
  of het erg ver weg was, terwijl het misschien op 15 meter afstand stond. Het was heel erg lang, en stond stokstijf en recht met gevouwen handen.
  naar mijn ouders te staren ….mijn moeder wees met haar vinger , en zei steeds tegen mijn vader en broer , Kijk ,wat is dat nou?!!!!
  Het was geen mens en het was heel erg lang….mijn ouders hebben snel het kerkhof verlaten en hebben het er veel over gehad, mijn broertje was
  zo bang dat hij er nooit over wilde praten, Mijn vader was erg ziek en is ongeveer twee jaar daarna overleden aan zijn vreselijke ziekte.
  ook mijn vader heeft er zo vaak over gehad ,maar mijn ouders hebben altijd zich afgevraagd wat het is geweest en wat was de betekenis hiervan…..?
  Wij vragen ons allemaal af , wat het is geweest? Wij hebben het er nog steeds over….mijn moeder bezocht in die tijd het graf van mijn oma.
  Kan iemand ons misschien hiermee helpen, heel graag! Dank u wel alvast.

  Irene
  Gast

  Hiya,

  Ik ben een heks en een medium, ik hoop dat ik kan helpen!
  Het kan zijn dat jullie de dood hebben gezien (yep, die bestaat). Het kan ook een geest (/ziel/overleden persoon) geweest zijn, die iets duidelijk wilde maken of die nog niet klaar is om naar de ‘andere kant’ te gaan. Nog een optie is een demoon (wat niet per se iets slechts hoeft te zijn!). Kun je me er misschien meer over vertellen? Hebben ze/jij het vaker gezien, weten ze nog wat voor gevoel ze er bij hadden?

  Ik hoop dat dit al een beetje heeft geholpen!

  Jayce
  Gast

  Hallo,

  Ik heb de afgelopen 2 dagen dit gedaante ook gezien midden in de nacht, ik werd wakker omdat ik het gevoel had dat er iemand naar mij keek en er stond een lange man met licht grijs achtig “huid” en een zwarte mantel met gaten in. Ik vertelde dit tegen mijn vriend en zei dat het wss van stress en vermoeidheid was (ik ben verpleegkundige).
  Deze nacht sliep mijn beste vriend ook bij ons en toen hij ´ snachts naar het toilet ging zag hij iemand naar mij kijken. Hij riep en deed het licht aan en er was niets meer. Toen hij me vertelde wat hij zag kreeg ik kippenvel over heel mijn lijf. Zonder het te weten beschreef hij exact wat ik had gezien. Alleen zag hij het van de zijkant. Hij zei dat dit gedaante naar mij keek en stokstijf stond.

  Ik maak me enorm veel zorgen en zou ook graag weten wat dit is/betekent ?

  Alvast bedankt !

  laylaluna
  Deelnemer

  Zoek in Google: Shadow people
  Je gaat je ogen niet geloven, hier zijn documentaires over gemaakt, tekeningen, mensen over de hele wereld die het zelfde hebben gezien ( mijn vriendin ook )
  Deze figuren staan naast je bed en observeren je terwijl je slaapt.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">