Zwarte gedaante naast mijn bed.

 • Auteur
  Berichten
 • Robertttttt

  Hallo allen,

  Gisternacht is mij iets vreemds overkomen. Ik lag in mijn bed en voelde met al iet wat onrustig terwijl ik lag en draaide de hele tijd van mijn linkerzij weer naar mij rechterzij. Na enige tijd werd ik wat vermoeider en begon mijn ogen te sluiten. Op dat moment dat ik mijn ogen net dicht had schoten ze weer open en zag ik ineens een zwarte gedaante ( donkerder dan het donker in mijn kamer ) gehurkt naast mijn bed zitten voor 1 a 2 sec. Ik schrok zo erg ( angst die ik nog niet eerder gekend heb ) dat ik recht overeind schoot in mijn bed. Het leek op een gedaante van een man waarvan ik zijn gezicht niet goed kon zien, alleen in mijn beleving was het een man. Hij had zijn armen voor mijn gevoel naast zijn lichaam vooruit alsof zijn armen leunden op de leuningen van een stoel. Hierna probeerde ik weer verder te slapen dit lukte uiteindelijk, maar ik dacht op de plek waar ik daarvoor de gedaante had gezien nog steeds iets van ‘bewegende donkere mist’ te zien. Heeft iemand zoiets ook weleens meegemaakt of enig idee wat dit geweest kan zijn. Dit heb ik alleen nog nooit meegemaakt vandaar dat ik zo erg schrok. In de toekomst mocht dit gebeuren hoop ik dat ik geen angst ervaar en kan achterhalen wat dit precies is.

  Groetjes. En alvast bedankt voor eventuele reacties.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  R

  Beste,

  Ik heb 3 jaar geleden ook zo iets meegemaakt. Ik lag te slapen en ik werd wakker omdat ik een aanwezigheid voelde. Ik deed mijn ogen open en zag in de hoek van mijn kamer een zwart (vrouwelijk?) figuur staan met dieprode, gloeiende ogen, het droeg een soort gewaad/cape met een soort van capuchon op het hoofd.. Ik schrok , maar deed mijn ogen weer dicht in de hoop dat ik verder zou slapen. Even later deed ik mijn ogen weer open omdat ik weer een raar, angstig gevoel kreeg en het figuur zat nu (gehurkt?) Naast mijn bed, met het hoofd vlak voor de mijne. De gloeiende dieprode ogen waren werkelijk angstaanjagend. Ik heb hierna mijn ogen weer dichtgedaan en uiteindelijk ben ik weer in slaap gevallen. Ik heb dit hierna nooit meer meegemaakt. Ik heb wel vaker last gehad van slaapverlamming waarbij ik ook figuren zag staan, maar dit was absoluut geen slaapverlamming.

  Ik ben benieuwd wat dit geweest zou kunnen zijn, ik ben niet gelovig en sta nuchter in het leven, maar dit was (voor mij) toch iets onverklaarbaars.

  M,v,g, R.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Diorry

  Ook ik heb jaren geleden figuren bij mijn bed gehad. Eerst een kleine vrouw figuur, In oberachtige kleding en rode strikdas om nek met wilde witblonde haren en ze stond te glimlachen en maakte bewegingen. Heel vrolijk. Naar mijn idee heeft ze er wel even gestaan totdat er een vrouwelijk figuur in de verste hoek van de kamer verscheen. Grijs, stil figuur. Even later stonden ze in de hoek samen en verdwenen weer. Een medium vertelde mij toen dat het om mijzelf ging. De vrolijke wisselde zich af met de muisachtige saaie figuur. Zelf had ik niet dat idee maar een verklaring had ik zelf ook niet. En ik heb ook al enige malen “zielen” in mijn kamer en bed gehad maar daar ben ik op de een of ander manier niet zo bang van wel zeg ik dan dat ze weg moeten omdat het mijn slaapkamer is en ik help ze dan naar het licht. In mijn dromen heb ik wel met enige regelmaat dat er aan mij getrokken word door duistere krachten, heel eng en soms kost het mij moeite terug te komen/vechten. Niet zo leuk. Ben benieuwd wat er voor verklaring komt op jouw verschijning.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  MJC

  Ik heb een aantal maanden geleden ook een full body schaduw bij m’n benen gezien toe ik wakker werd. Het keek me aan en schrok, ik keek en dacht eerst bang te worden totdat ik wist dat het bang was. Ik wilde het in het licht zien, op hetzelfde moment dat ik naar het licht ging, ging dat figuur langzaam achteruitlopend naar m’n kast. Op het moment dat ik het licht bijna aan deed, deed dat figuur z’n armen zoals Jezus aan het kruis en toen ik het licht aan was het weg. In sommige gevallen kunnen het gewoon shadow people(geesten van mensen) zijn, maar soms zijn het demonen. Ik denk dat dat een demoon was. Demonen(boze geesten) staan samen met Jesus in de bijbel(ERV easy to read versie is te downloaden op je mobiel, gratis). Demonen zijn er om je leven een beetje lastiger te maken, ze kunnen je gedachte horen en beinvloeden en soms ook je gevoel beinvloeden. Maar vergis je eigen kracht ook niet, je kan ook hun gevoel voelen en als zij worden bang dan voelt dan of jij je bang voelt, het is heel tricky dat te herkennen. Er is een heel goed boek en dat heet: Gebeden die boze geesten uitdrijven van John Eckhardt. Hoofdstuk 1 van dat boek heeft mij een gelovig man gemaakt.

  +1
  0
  Cijfer: +1. Van 1 van de stem.
  Ogenblik geduld...
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">