Zwarte gedaante naast mijn bed.

 • Auteur
  Berichten
 • Robertttttt
  Gast

  Hallo allen,

  Gisternacht is mij iets vreemds overkomen. Ik lag in mijn bed en voelde met al iet wat onrustig terwijl ik lag en draaide de hele tijd van mijn linkerzij weer naar mij rechterzij. Na enige tijd werd ik wat vermoeider en begon mijn ogen te sluiten. Op dat moment dat ik mijn ogen net dicht had schoten ze weer open en zag ik ineens een zwarte gedaante ( donkerder dan het donker in mijn kamer ) gehurkt naast mijn bed zitten voor 1 a 2 sec. Ik schrok zo erg ( angst die ik nog niet eerder gekend heb ) dat ik recht overeind schoot in mijn bed. Het leek op een gedaante van een man waarvan ik zijn gezicht niet goed kon zien, alleen in mijn beleving was het een man. Hij had zijn armen voor mijn gevoel naast zijn lichaam vooruit alsof zijn armen leunden op de leuningen van een stoel. Hierna probeerde ik weer verder te slapen dit lukte uiteindelijk, maar ik dacht op de plek waar ik daarvoor de gedaante had gezien nog steeds iets van ‘bewegende donkere mist’ te zien. Heeft iemand zoiets ook weleens meegemaakt of enig idee wat dit geweest kan zijn. Dit heb ik alleen nog nooit meegemaakt vandaar dat ik zo erg schrok. In de toekomst mocht dit gebeuren hoop ik dat ik geen angst ervaar en kan achterhalen wat dit precies is.

  Groetjes. En alvast bedankt voor eventuele reacties.

  R
  Gast

  Beste,

  Ik heb 3 jaar geleden ook zo iets meegemaakt. Ik lag te slapen en ik werd wakker omdat ik een aanwezigheid voelde. Ik deed mijn ogen open en zag in de hoek van mijn kamer een zwart (vrouwelijk?) figuur staan met dieprode, gloeiende ogen, het droeg een soort gewaad/cape met een soort van capuchon op het hoofd.. Ik schrok , maar deed mijn ogen weer dicht in de hoop dat ik verder zou slapen. Even later deed ik mijn ogen weer open omdat ik weer een raar, angstig gevoel kreeg en het figuur zat nu (gehurkt?) Naast mijn bed, met het hoofd vlak voor de mijne. De gloeiende dieprode ogen waren werkelijk angstaanjagend. Ik heb hierna mijn ogen weer dichtgedaan en uiteindelijk ben ik weer in slaap gevallen. Ik heb dit hierna nooit meer meegemaakt. Ik heb wel vaker last gehad van slaapverlamming waarbij ik ook figuren zag staan, maar dit was absoluut geen slaapverlamming.

  Ik ben benieuwd wat dit geweest zou kunnen zijn, ik ben niet gelovig en sta nuchter in het leven, maar dit was (voor mij) toch iets onverklaarbaars.

  M,v,g, R.

  Diorry
  Gast

  Ook ik heb jaren geleden figuren bij mijn bed gehad. Eerst een kleine vrouw figuur, In oberachtige kleding en rode strikdas om nek met wilde witblonde haren en ze stond te glimlachen en maakte bewegingen. Heel vrolijk. Naar mijn idee heeft ze er wel even gestaan totdat er een vrouwelijk figuur in de verste hoek van de kamer verscheen. Grijs, stil figuur. Even later stonden ze in de hoek samen en verdwenen weer. Een medium vertelde mij toen dat het om mijzelf ging. De vrolijke wisselde zich af met de muisachtige saaie figuur. Zelf had ik niet dat idee maar een verklaring had ik zelf ook niet. En ik heb ook al enige malen “zielen” in mijn kamer en bed gehad maar daar ben ik op de een of ander manier niet zo bang van wel zeg ik dan dat ze weg moeten omdat het mijn slaapkamer is en ik help ze dan naar het licht. In mijn dromen heb ik wel met enige regelmaat dat er aan mij getrokken word door duistere krachten, heel eng en soms kost het mij moeite terug te komen/vechten. Niet zo leuk. Ben benieuwd wat er voor verklaring komt op jouw verschijning.

  MJC
  Gast

  Ik heb een aantal maanden geleden ook een full body schaduw bij m’n benen gezien toe ik wakker werd. Het keek me aan en schrok, ik keek en dacht eerst bang te worden totdat ik wist dat het bang was. Ik wilde het in het licht zien, op hetzelfde moment dat ik naar het licht ging, ging dat figuur langzaam achteruitlopend naar m’n kast. Op het moment dat ik het licht bijna aan deed, deed dat figuur z’n armen zoals Jezus aan het kruis en toen ik het licht aan was het weg. In sommige gevallen kunnen het gewoon shadow people(geesten van mensen) zijn, maar soms zijn het demonen. Ik denk dat dat een demoon was. Demonen(boze geesten) staan samen met Jesus in de bijbel(ERV easy to read versie is te downloaden op je mobiel, gratis). Demonen zijn er om je leven een beetje lastiger te maken, ze kunnen je gedachte horen en beinvloeden en soms ook je gevoel beinvloeden. Maar vergis je eigen kracht ook niet, je kan ook hun gevoel voelen en als zij worden bang dan voelt dan of jij je bang voelt, het is heel tricky dat te herkennen. Er is een heel goed boek en dat heet: Gebeden die boze geesten uitdrijven van John Eckhardt. Hoofdstuk 1 van dat boek heeft mij een gelovig man gemaakt.

  Jeroen
  Gast

  Ik ben nu 55 jaar mijn zus 57 jaar
  Toen wij vroeger effe alleen thuis waren.
  Hoorden we boven iets.wij heel voorzichtig de trap op .mijn zus voorop
  Ze keek langzaam in de deur opening
  Naar het bed. En ze zij heel snel er zit iemand op bed.meteen ging de wekker
  Af wij vlug naar beneden.tot onze
  Ouders thuis waren en het vertelt te hebben zijn ze boven gaan kijken.er was niemand.en de wekker kon niet afgegaan zijn. Het was buiten nog licht
  Trouwens . Dit vergeten wij nooit meer

  Jeroen
  Gast

  Sorry we waren nog een kind

  Gast
  Gast

  U heeft hier te maken met een schaduw figuur. Wees je er van bewust dat ze zich voeden met negatieve gevoelens. Met name angst. Maar dat ze je niets kunnen doen. Je kunt god, je gidsen, je beschermengelen, het universum, of wat het is waar jij in gelooft kunnen vragen om jou huis met licht en liefde te vullen. Als je atheïstisch bent raad ik je ook aan om dit toch te proberen.

  Ik zeg dit hardop voor het slapen gaan, of wanneer ik het gevoel heb dat er een negatieve entiteit in mijn omgeving is:

  Lieve gidsen en beschermengelen. Ik vraag u om mij huis te vullen met licht en liefde. Laat het positieve stromen. Ik ben licht, ik ben liefde, ik ben een kind van god.

  Deze tekst werkt misschien niet voor jou zoals hij voor mij werkt. Ik raad je aan om te gaan onderzoeken welke woorden werken voor jou. Het is de bedoeling dat de intentie gezet word om een positieve energie te creeëren, zodat er geen “ruimte” is voor negatieve entiteiten zoals schaduw mensen. Belangrijk is dat je in deze woorden gelooft.

  Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

  Liefs

  Svea
  Gast

  Toen ik 12 was ik op een nirt zo bijzondere avond naar bed. Hrt was volle maan en ik had mijn gordijnen niet dicht gedaan. Kon niet inslaap vallen waar ik vaker wel last van had. Op een gegeven moment zag ik een zwarte grote gestalte richting mij lopen. Ik bezweek bijna van de angst, hij, althans ik dacht dat het een hij was, was helemaal in het zwart, had een cape achtige gewaad met een soort van hoed op. Jij stond stil naast mijn bed, uit angst draaide ik me om naar de muur toe. In ene voeld ik dat de gestalte mij vanaf mijn hoofd aanraakte tot mijn voeten. Ik was zo angstig en huilde zonder veel geluid. Ik voelde zijn aanwezigheid heel lang tot zonsopgrang. Toen voeld ik dat het weg was. Ik sprong mijn bed uit en rende mijn kamer uit naar de kamer van mijn ouders en daar heb ik zo hard gehuild in de armen van mijn moeder.
  Ik heb nog teee weken bij mijn moeder in bed geslapen uit angst.

  Svea
  Gast

  Oja mensen dit was geen droom helaas.

  Xenna van der Valk
  Gast

  Hallo! Ik heb dit ook niet zo lang geleden mee gemaakt ik ben nu 15
  ,
  Ik kon niet slapen 1 nacht en ik deed mijn ogen weer open rond 10-12 uur s’avonds , ik zag toen ineens een zwarte schim baast mijn bed staan, met hoe lang hij was schatte ik hem 17 jaar hij heeft krullen maar verder kon ik hem niet zien, hij was na 3 seconden weer ineens weg, ik vond het erg bijzonder en ben daarna gewoon verder gaan slapen maar ik kon mijn rug niet draaien naar de kant waar ik die schim heb gezien want ik kreeg dan een heel naar gevoel. Ik heb hem daarna niet meer gezien, hij leek op een jongen waar mee ik ruzie had alleen langer.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">