Zwarte Dolfijnen

 • Auteur
  Berichten
 • Kiara
  Gast

  Ik droomde dat ik wilde gaan slapen. Ik sliep naast een spiegel en wat bloemen. Omdat ik naast die spiegel sliep, wilden anderen een zwart gat/draaikolk in het water creeëren waar ik naast sliep. Maar mijn engelen beschermden mij daarvoor. Het mocht alleen gebeuren als ik of anderen daar weg waren. Ik werd geholpen door lange zwarte dolfijnen met een hoofd van een kraai. Telkens als er gevaarlijke dieren in de buurt waren in het water dan zwommen ze met ons mee om ons in veiligheid te brengen.

  Kiara
  Gast

  Ik zal op de uitleg reageren aangezien ik weet dat er nauwelijks op gereageerd word

  Ebeline
  Gast

  Spiegel symboliseert zelfreflectie. En de bloemen laten zien dat je gelukkig in het leven staat. Bloemen symboliseren schoonheid vreugde, geluk.

  De draaikolk staat in dit geval voor energieverlies en tegenslag. Mensen met een negatieve mindset vreten heel veel energie. In dit geval zou het zelfs zover kunnen gaan dat mensen jaloers en afgunstig zijn en bewust bezig zijn om je tegen te werken waardoor er dingen in je leven mis gaan en jij ongelukkig in het leven komt te staan.

  De dolfijnen symboliseren jouw spirituele begeleiders maar ook jouw innerlijke weten/higher consiousness.
  De kleur zwart en kraaienkop symboliseert slechte invloeden, (draaikolk)
  Mogelijk ben je hier van bewust maar negeer je je intuïtie of ben je gewaarschuwd maar neem je de raad niet al te serieus

  Gr Ebeline

  https://www.facebook.com/MisswilsonEbeline/

  Kiara
  Gast

  Dankjewel voor je uitleg. Ik kan hier wel wat uithalen wat betrekking heeft op mijn situatie.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">