Zwarte borsten

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Elsa
  Gast

  Beste lezers,

  Ik heb een rare droom gehad, ik keek naar mijn eigen spiegelbeeld en wilde mezelf naakt bekijken en ineens zag ik dat mijn huid bij mij borststreek zwart gekleurd was, ik schrok heel erg en wilde hulp vragen maar schaamde me ook heel erg, ik voelde me wanhopig.
  Hebben jullie enig idee waar z’on droom vandaan kan komen ?

  Groetjes

  Eson
  Gast

  Hallo Elsa,

  Dank voor het delen van je droom.

  Spiegelende confrontatie droom.

  Je spiegelbeeld zien in een droom vraagt om een dialoog en je zelfbeeld te onderzoeken om veranderingen aan te brengen als dat nodig is. Jezelf naakt willen bekijken en onder de loep nemen is een goede stap naar een ruimer bewustzijn en zelfacceptatie van ‘iets’ over je lichaam. Er kan ook een onderdrukt verlangen naar meer vrijheid spelen van vrije expressie in je leven. De spiegel is een handig hulpmiddel om in gesprek met jezelf te gaan voor nieuwe antwoorden van overtuigingen waar je op vastloopt.

  Omdat je het specifiek over je borstreek hebt wordt de aandacht ook getrokken naar ons vermogen tot liefhebben en het verzorgen van anderen. De borstreek, borstbeen is ook de plaats waar je hart/4de hartchakra –
  bron: (https://www.rubenrobijn.nl/content/11-hartchakra-4-anahata – kun je lezen en herkennen wat op jou van toepassing is of aansluit om je droom beter te begrijpen) zit en waar emoties en pijn worden vastgehouden/opgekropt en symbolisch vastroest in je huid (grootste orgaan van menselijke lichaam).

  De kleur zwart staat voor rouw, loslaten en negatieve gevoelens o.a. die zich onbewust hebben gemanifesteerd in je. Verder staat de huid in de droom voor de persona of de façade die we voor anderen creëren. Omdat je borststreek plots zwart wordt, is het belangrijk om bewust te worden van je kwetsbaarheid. Je bent goed zoals je bent en zelfacceptatie zal je verder helpen om beter in je vel te komen zitten waardoor hulp vragen makkelijker wordt en je meer positieve inzichten en zuiver zelfbeeld krijgen.

  Ik hoor graag wat je gevoel en denkbeeld is.

  Liefs,
  Eson

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">