Zwangerschap en mensen

 • Auteur
  Berichten
 • jennifer190
  Deelnemer

  Hallo allemaal!

  Ik droomde over mij en me vriend dat we naar en bepaalde dokter gingen die 3 zwangerschapstesten afnam en bepaalde cijfers gebruikte wat blijkbaar met me eisprong had te maken of die zwangerschapstest of wat anders want ze zij opeens 57.

  Vervolgens kreeg ik gekke beelden van en klein jongetje met donker bruin haar en bruine ogen en was ik spontaan met en oud vrouwtje in en huis stond ik bij en spiegel en zag ik die jongen weer achter me staan wel ouder ongeveer 16 of 17 met weer donker haar en bruine ogen maar hij had op dat moment even geen gezicht
  En hij had en donker vest aan met en witte tshirt.

  Daarna zag ik weer die 3 zwangerschapstesten die positief waren en zelfs op eentje stond er zwanger voor 1 a 2 weken maar tussendoor had me vriend okal extra zwangerschapstesten gehaald indien het nodig zou zijn.

  En toen zag ik die jongen weer maar keek ik hem in zijn ogen kort aan die bruine ogen en wilde hij naast me zitten.

  Dusja en aparte droom en ja we zijn momenteel bezig met zwanger worden maar ik houd me er niet teveel mee bezig ik zie vanzelf wanneer het dan ook raak is.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">