Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • Lottee
  Gast

  Ik droomde dat ik zwanger was van mijn crush. Iedereen was er heel erg blij mee en wilde mij hierin steunen. Echter was ik diep van binnen in de put omdat mijn crush er niet meer voor mij was en dat ik straks opgescheept zit met een baby op jonge leeftijd. Ik zat eraan te denken om abortus te plegen, maar iedereen van mijn naasten was hier tegen.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Zwanger zijn is het groeien van creatieve ideeën. Je maakt een ontwikkeling door die goed slaagt met hulp van anderen. Je crush verlaat je en dat wil zeggen dat je moeite hebt om zelfstandig te zijn. Het abortus verhaal laat je met voorbedachte rade ontzien van zelfstandigheid. Toch is het nodig om dit te vinden, zodat je je nog meer kunt ontwikkelen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">